• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

13:38

CEO TENISKI SVET SE OKRENUO PROTIV NOVAKA! Federer optužuje Đokovića da izbegava razgovor, na Srbina ljuti i Nadal, Vavrinka i Marej

Tenis

CEO TENISKI SVET SE OKRENUO PROTIV NOVAKA! Federer optužuje Đokovića da izbegava razgovor, na Srbina ljuti i Nadal, Vavrinka i Marej

Podeli vest

Nimalo blag trenutak u odnosima između Novak Đokovića i Rodžera Federera produbljen je nakon odlaska prvog čoveka ATP Krisa Kermonda, čemu je u mnogome doprineo prvi teniser sveta

Đoković, kao predsednik Saveta ATP igrača bio je izričito protiv Kermoda i upravo na Srbinovu inicijativu je ovaj razrešen funkcije, pa je prvi reket sveta takav stav platio zahlađenjem odnosa sa kolegama iz "belog sporta".

Upravo zbog najnovijih nesuglasica, Federer je želeo da popriča sa Đokovićem na tu temu još kod Kermonda nije otišao sa funkcije, ali se Novak vešto odazvao tek kada je sve bilo gotovo.

Probao sam da se sretnem sa Novakom pre odluke o svemu što se dogodilo sa Kermodom. Nažalost, nije imao vremena za mene. Teško mi je da razumem, ali je ok. Nedavno je imao dosta stvari oko te čitave priče... Pitao sam ga li ima vremena da se vidimo, jer je bilo toliko događanja u poslednje vreme. Predložio je da se vidimo narednog dana, ali je tada već sve bilo odlučeno. Sada je već turnir u Indijan Velsu počeo - izjavio je Federer, a prenose svetski mediji.

Protiv Novaka su u ovom trenutku, osim Federera, i Rafael Nadal, Sten Vavrinka, Endi Marej, a kada će se usaglasiti još se ne zna.

(VIDEO) RAFA KASNIO NA DUEL SA DONALDSONOM! Nadal mislio da meč počinje kasnije, a Amerikanac je na to imao odgovor!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Teniser

pre 5 godina

Kao prvo nije Novak sm i svojom voljom smenio Kermonda, glasalo se na skupštini ATP i takav je ishod. Razlog nezadovoljstva igrača (od kojih se ATP finansira i živi) pre svega prodaja Davis Kupa i loša briga o slabije rangiranim igračima na šta je Novak javno ukazivao. Federer je bio predsednik saveta igrača pre Novaka i tada Novak nije njemu naređivao šta da radi. Prepotentni i nadmeni Švajcarac i Britanac, šta bi drugo nego da su protiv SRBINA. Šta bi sada Federer, da zabrani Novaku da igra da slučajno ne ugrozi njegove rekorde? On je svoju pesmu otpevao, sada je vreme drugih da pevaju ...

Ice Mil

pre 5 godina

Pre svega: njih troica nisu "CEO teniski svet". Zatim, Federer mesecima ne moze o time da razgovara pa se stio da sa Novakom razgovara u poslednjem momentu, jer, kao kaze, sutra je vec bilo kasno. Kakva arogancija. Znaci, Novak je trebalo odmah da nadje vremena za njega. Novak nije odbio, rekao je "mogu sutra". Uostalom, kao da bi taj razgovor promenio cvrst Novakov stav.

mirjana

pre 5 godina

Nije Novak vise ni kod Srbijanaca omiljen kao pre.Prodao je snimke svoje svadbe Englezima A u Beogradu ga je docekalo 100.000 ludi povodom pobede sa vilbndona.Ja mu bar to nikada necu zaboraviti a veruujem i mnogi drugi.U Monaku cuva lovu bez poreza

kiki

pre 5 godina

Zar opet sam Novak protiv svih? Pa to ga najviše pali.

Anarhista

pre 5 godina

Србин скиде енглеза. Не могу да верујем. Врх мога живота. Даље нема. Све сам видео. Спреман сам за вечна ловишта.

Sale

pre 5 godina

Glupa funkcija, uvek ces sa nekim biti u svadji. Batali to Nole.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija