• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

00:04

SPEKTAKL U SRPSKOM OKRŠAJU! Kecmanović bolji od Đerea za osminu finala Indijan Velsa!

Tenis

SPEKTAKL U SRPSKOM OKRŠAJU! Kecmanović bolji od Đerea za osminu finala Indijan Velsa!

Podeli vest

Fenomenalan meč odigrali su naši teniseri Laslo Đere i Miomir Kecmanović u trećem kolu turnira u Indijan Velsu. Na kraju jedan je morao da prođe dalje, a ovoga puta to je bio 19-godišnji 131. igrač koji je slavio rezultatom 6:3, 7:6 (7:3)

Odlična partija dva naša mlada asa u borbi za četvrtfinale mastersa u Indijan Velsu. Nakon prvih pobeda na turnirima 1000 serije srpski igrači našli su se oči u oči, jedan naspram drugog.

Kecmanović je bolje otvorio meč i za svega pola sata rešio prvi set u svoju korist. Uzeo je dva brejka Đereu i poveo sa 5:1. Nemoguća misija za Lasla bila je da se vrati u prvi set pa je protivnik poveo u ukupnom rezultatu.

Nastavak meča doneo je veliko uzbuđenje. Kecmanović je ponovo silovito krenuo, ali se Đere nije predavao. Ponovo je Miomir prvi došao do brejka, ali je rival ovoga puta uspeo da odgovori. Igralo se gem za gem sve do taj brejka gde je 19-godišnjak bio smiren i sjajno meč priveo kraju.

Mladi Miomir u borbi za četvrtfinale igraće protiv bolje iz duela Japanca Jošihita Nišioke i Kanađanina Feliksa Ožijea Alijasima.

OSVETA NA SRPSKI NAČIN! Krajinovića trener napustio da bi radio sa Gofanom, a Filip ga ISPRAŠIO na Indijan Velsu!

BRAVO, FIĆO! Krajinović srušio Gofana za treće kolo Indijan Velsa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija