• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2019

17:59

NADAL KAO "UVREĐENA MLADA"! ŠPANAC UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Nije me pitao šta mislim o smeni Kermonda!

Tenis

NADAL KAO "UVREĐENA MLADA"! ŠPANAC UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Nije me pitao šta mislim o smeni Kermonda!

Podeli vest

Ne smiruju se strasti nakon smene Krisa Kermonda, a drugi teniser sveta Rafael Nadal žali se jer mu Novak Đoković nije objasnio zašto je smenjen prvi čovek ATP-a

Odlazak prvog čoveka ATP-a Krisa Kermoda uzburkao je strasti, a na udaru našao se predsednik Saveta igrača Novak Đoković.

Posle Rodžera Federera koji je optužio prvog tenisera sveta da ga izbegava, i Rafael Nadal kaže da Srbin nije uradio dobar posao kao i da njega niko ništa nije pitao o smeni prvog čoveka ATP-a.

ODGOVOR RAFI I RODŽERU! Konačno je neko stao na Noletovu stranu!

TEKTONSKI POREMEĆAJ U SVETU TENISA! Novak pobedio Rodžera i Rafu i van terena!

Novak me nije zvao

Verovatno oni koji vode Savet nisu uradili pravi posao. Oni tamo zastupaju interese svih tenisera i moraju da nas pitaju za mišljenje. Ne u nekim manjim stvarima, ali o ovako važnoj sigurno
Rafael Nadal

- Ne mogu mnogo da pričam o tome jer sam izvan politike, ali niko mi nije objasnio šta se dogodilo, zašto je smnjen. Ponovo kažem, izvan sam tih dešavanja, pa ne mogu mnogo da pričam. Naravno, razočaran sam je niko nije objasnio zašto Kris više nije na čelu našeg sporta. Ali, verovatno neko ima druge planove za tenis. Istina je i da momci koji su u Savetu igrača predstavljaju ostale tenisere - kazao je Rafa. 

Španac kaže da teniseri koji su u Savetu ne zastupaju samo svoje mišljenje, kao i da oni koje vode Savet igrača , a to je Novak Đoković, nisu dobro odradili posao.

- Oni moraju da pitaju i ostale igrače pre nego što donesu neku odluku kao što je ova. Nadam se da su to uradili, ako je bilo tako, to je sjajno. U mom slučaju nije bilo tako. Imam telefon, ali mi niko nije poslao poruku da me pita šta ja mislim o tome. Verovatno oni koji vode Savet nisu uradili pravi posao. Oni tamo zastupaju interese svih tenisera i moraju da nas pitaju za mišljenje. Ne u nekim manjim stvarima, ali o ovako važnoj sigurno. Mislim da je ovo bila velika odluka. Želim najbolje ovom sportu, moramo da napredujemo, bilo bi mi drago da znam gde ide ovaj sport. Verujem da posle 17 ili 18 godina u ovom sportu odlično znam koje stvari dobro funkcionišu, ali i šta nije kako treba - kazao je Španac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
olja

pre 5 godina

Pravi se lud !!! Neobavešten !!! Isto kao i Federer !!!

Teniser

pre 5 godina

Neznam za Nadala ali za Federera znam da je godinama bio predsednik saveta igrača pa bi bilo zanimljivo saznati da li je on pozivao sve igrače (pa i Novaka) da se konsultuje. Skoro da sam siguran da se tu radi o korupciji i da je Kermond zbog toga uklonjen a Novak usput verovatno vratio "kusur" Rodžeru za "korektan" odnos dok je obavljao istu funkciju. Znajući Novaka kakav je čovek i karakter mogu ruku u vatru da stavim da nije bilo neke prljave igre sa njegove strane nego se radi o nezadovoljstvu onih kojima su potkresana krila i koji su izgubili uticaj. Dovoljno da prepotentni Federer i Nadal više nemaju privilegije kod žreba ili određivanje termina mečeva što je sada redovna praksa.

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija