• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2019

21:32

NADAL I FEDERER SU PROŠLOST, NOVAKOV POVRATAK JE IZNENAĐENJE! Beker veruje da je vreme da mladi preuzmu primat!

Tenis

NADAL I FEDERER SU PROŠLOST, NOVAKOV POVRATAK JE IZNENAĐENJE! Beker veruje da je vreme da mladi preuzmu primat!

Podeli vest

Slavni nemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker veruje da će već od naredne sezone dominacija vodeće trojke početi da jenjava, prvenstveno misleći na partije Rafaela Nadala i Rodžera Federera

Beker smatra da ni naredna sezona neće doneti veliku revoluciju u tenisu, ali da će još više do izražaja doći mladi teniseri, koji su već krajem prošle pokazali veliki potencijal.

- I dalje će biti dobri, ali ne kao što je to bio slučaj ranije. Ipak, ne bih se kladio protiv Nadala na šljaci i protiv Federera na brzim podlogam. Njihova dominacija se završila. Sada je put oslobođen za mlađe igrače. Tokom 2018. smo videli dosta neizvesnih mečeva. Rafa je dominirao na šljaci, dok je Rodžer, kada je bio raspoložen, takođe dominirao. Povratak Novaka Đokovića je bio iznenađujuć - rekao je Beker.

OVO NIKO NIJE PRIMETIO! Ljudi, a zašto Vajda nije bio uz Novaka?

Nemac je kroz jasan primer pokazao šta ukazuje da će mladi teniseri uskoro odneti prevagu.

Sada se sve radi kako bi se promovisali mladi teniseri, dok se ranije sve svodilo na njih dvojicu. Ne možete više da komercijalizujete Federera i Nadala. To će biti izazov za ATP i ITF, koji moraju da pronađu pravu strategiju za 'NextGen', što se još uvek nije desilo - rekao je Beker.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17