• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2019

12:56

ĐOKOVIĆ JE DOSADAN, KAO DA JE ROBOT! Sramna izjava Safina, IZVREĐAO prvog tenisera sveta!

Tenis

ĐOKOVIĆ JE DOSADAN, KAO DA JE ROBOT! Sramna izjava Safina, IZVREĐAO prvog tenisera sveta!

Podeli vest

Bivši ruski teniser Marat Safin poznat je po tome što nema "dlaku na jeziku", pa je u tom stilu pričao o muškom tenisu i dobro nagazio neke od najboljih igrača, među kojima je i Novak Đoković

Marat Safin je izgleda preuzeo funkciju koju je doskora imao Mats Vilander. Nastavio je tamo gde je Šveđanin stao, da kritikuje Novaka Đokovića. Kaže da ga nervira to što svi igraju na isti, ili barem sličan način.

- Najbolji teniseri kao što su Novak Đoković i Sten Vavrinka igraju isto. Gde su razlike? Za mene one ne postoje. Pogledajte Tomaša Berdiha, Grigora Dimitrova i Miloša Raonića i videćete da svi igraju isto. Nekada se i zbunite jer su toliko isti - kazao je bez pardona Safin.

Nije Rus tu stao, bio je još okrutniji kritikujući muški tenis.

- Dosadno je i nije dobro za napredak tenisa. Oni kao da ne igraju već se ponašaju kao roboti. Njihov moto je da lopticu udaraju što je jače moguće i da se nadaju najboljem. 

NADAL I FEDERER SU PROŠLOST, NOVAKOV POVRATAK JE IZNENAĐENJE! Beker veruje da je vreme da mladi preuzmu primat!

ĐOKOVIĆ I FEDERER OPET U RATU! Rodžeru sve smeta, nervira ga Novakovo ponašanje, gestovi, a ZBOG JEDNE STVARI LUDI!

Jedini koga nije potkačio Marta Safin je Švajcarac Rodžer Federer

- Federer koristi slajs, igra servis-volej, on je nepredvidiv, koristi glavu dok igra. Mnogi misle da mogu da budu podjednako dobri kao Federer, ali na kraju se vidi da mu niko nije ravan. On je ubedljivo najbolji teniser svih vremena. Kada sam igrao sa njim to je bila igra mačke i miša. Uvek sam morao da trčim i skoro nikada nisam uspevao to da postignem. Bio je prava noćna mora. 

Rus je  komentarisao i dominaciju veterana, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Prvog tenisera sveta je zaboravio, iako je samo godinu dana mlađi od Španca.

- Kako je moguće da neko ko ima 37 godina i neko ko ima 32 i dalje dominira i razbija svakoga koga stigne. Oni su superstarovi. Šta je problem sa mladim teniserima? Moraju da krenu da "grizu" - kaže Safin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tatjana Deutschland

pre 5 godina

Taj isti Marat Safin u svojoj karijeri nije napravio ama baš ništa. On bi trebao da se pokrije po ušima i da začepi usta za sva vremena. Obično isfrustrirani i ljudi koji nisu bili uspešni u svojim životima i karijerama sebi daju za pravo da pljuju i blate one koji su mnogo više postigli od njih samih. U svakom slučaju ovo je sramna izjava jednog bivšeg tenisera koji iz čiste ljubomore i manjka kulture kao i poznavanja činjenica koliko je toga Djoković napravio i ostvario u sportu u kome dotični nije imao značajnije uspehe...

Dule

pre 5 godina

Tipican primer isfrustriranog i propalog tenisera. Sta je to pa on napravio u svojoj karijeri? Jedno VELIKO NISTA i otuda onda takvi komentari Fujjj

Lion

pre 5 godina

I to sad kaze neko ko moze da otvori restoran od silnih tacni koje je "osvojio", nekome ko ima vise pehara od svih ruskih tenisera i teniserki zajedno!?

Ljubo

pre 5 godina

Zivi i zdravi svi oni bili , ali svi oni mogu samo i samo jos od Federera jos puno da uce i nauce .Pa bilo mojim Srbima pravo ili ne .

Mix

pre 5 godina

Covjek nije komentarisao uspehe vec nacin igre.. I u pravu je. Demantujte ga argumentima...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija