• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2019

15:26

DOK JEDNOM NE SMRKNE...Evo do kada je Đoković siguran na tronu MAKAR NE OSVOJIO NI JEDAN JEDINI BOD!

Tenis

DOK JEDNOM NE SMRKNE...Evo do kada je Đoković siguran na tronu MAKAR NE OSVOJIO NI JEDAN JEDINI BOD!

Podeli vest

Odluka Rafaela Nadala da ne igra na mastersu u Majamiju produžila je vladavinu prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću

Pošto Nadal neće igrati na Floridi, Đoković će biti prvi sigurno do 10. juna, pa makar ne osvojio ni jedan jedini bod do tada!

Srbin ima 10.990 bodova, a Španac 8.725, odnosno 2.265 manje.Rafa prošle sezone nije igrao u Majamiju, u Monte Karlu i Barseloni brani titulu, dok je 180 bodova osvojio u Madridu, a potom je trijumfovao u Rimu.

ĐOKOVIĆ JE DOSADAN, KAO DA JE ROBOT! Sramna izjava Safina, IZVREĐAO prvog tenisera sveta!

ĐOKOVIĆ I FEDERER OPET U RATU! Rodžeru sve smeta, nervira ga Novakovo ponašanje, gestovi, a ZBOG JEDNE STVARI LUDI!

S druge strane Novak može samo da profirira u nastavku sezone. U Majamiju  brani samo 10 bodova, u Monte Karlu je prošle sezone osvojio 90, u Barseloni je ispao na startu turnira, dok je u Madridu uzeo samo 45 bodova. U Rimu je poražen u polufinalu od Rafaela Nadala. 

Kada se sve to sabere, Novak će sigurno biti 254 nedelje teniski kralj i samo će mu 14 nedelja nedostajati na dostigne Džimija Konorsa na večnoj listi vladara belog sporta.

NADAL OČAJAN: Teško mi je da prihvatim sve ovo, neću igrati u Majamiju!

S obzirom na to da Đoković vrlo malo bodova brani sve do Vimbldona, realno je da na tronu ostane i nakon 10. juna. Ugroženi su rekordi Ivana Lendla (270 nedelja) i Pita Samprasa (286), dok je Rodžer Federer sa 310 sedmica na tronu, još daleko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sloba

pre 5 godina

voleo sam ga previse pa kad izgubi to mi pokvari 2-dana sad mi je stvarno malo dosadan, zato sto igra uvek isto skoro svaki put,nema finese ,

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija