• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

21.03.2019

07:00

(VIDEO/FOTO) SEKSI LOLA ULOVILA NOLETA! Srpski teniser ODUŠEVIO PRELEPU PIJANISTKINJU!

Tenis

(VIDEO/FOTO) SEKSI LOLA ULOVILA NOLETA! Srpski teniser ODUŠEVIO PRELEPU PIJANISTKINJU!

Podeli vest

Majami je spojio Novaka Đokovića i Lolu Astanovu! Američka pijanistkinja, poreklom iz Uzbekistana, upoznala je najboljeg tenisera sveta i nije krila oduševljenje zbog toga!

Seksi Lola je iskoristila priliku što se u Majamiju igra turnir od 20. do 31. marta i odmah je "upecala" Đokovića.

Simpatije na Instagramu

Atraktivna pijanistkinja ludo se zabavila sa Novakom, njegovim bratom Đorđem, Filipom Krajinovićem i Dušanom Lajovićem u noći između utorka i srede u jednom prestižnom restoranu. Ona se na društvenim mrežama odmah pohvalila fotografijama i video-snimcima na kojima grli Noleta.

Drug ili zavodnik

Prijateljstvom sa Novakom hvale se još i Ana Ivanović, Marija Šarapova, Dipika Padukone i Stanija Dobrojević


- Kao što znate, ja sam veliki fan ovog momka - poručila je Astanova, čiji nadimak je "pijanistkinja od milion dolara".

Odmah je stigao odgovor i od prvog reketa sveta.

- A ja sam veliki fan ove devojke. Sjajno smo se proveli, razgovarali smo o sportu i muzici - uz osmeh je kazao Đoković, a Lola je dodala da tema nije bila samo klasična muzika.
Atraktivna Amerikanka se na fotografijama pohvalila i da su jeli vegansku hranu koju je preporučio srpski teniser.

Foto: instagram

Lola i Novak



Inače, Đoković i Astanova se već dugo simpatišu i pružaju podršku jedno drugom preko društvenih mreža. Tako je Lola prošlog jula, kada je Novak osvojio Vimbldon, posvetila pesmu našem asu. Ona je na svom Instagram nalogu postavila video na kojem svira pesmu "We are the champions" grupe Kvin.
 

- Kakav dan za šampione! Čestitam Novaku za pobedu u epskom finalu Vimbldona, a čestitam i reprezentaciji Francuske na osvajanju Svetskog prvenstva - napisala je Lola.

Đokovićev odgovor nije se dugo čekao: "Hvala ti mnogo, Lola".

Zanimljivo je da Novak nije jedina veza Lole sa Srbijom. Ona je postala pijanistkinja zahvaljujući jednoj srpskoj profesorki.

- Bila sam toliko mala da nogama nisam mogla da dohvatim pedale i morali su da mi podmetnu dva debela telefonska imenika. Profesorka Tamara Popović je osoba koja je razvila moju veštinu i napravila profesionalca od mene - kaže Astanova.

 

 

Novakove drugarice

Lola Astanova je poslednja u nizu atraktivnih devojaka sa kojima se Novak Đoković druži. Prva je bila Ana Ivanović, koju poznaje od detinjstva i sa kojom je trenirao, a dugo su kružila nagađanja da li su njih dvoje bili više od drugova. Simpatije prema Noletu nije krila ni jedna od najlepših teniserki ikada Marija Šarapova. Maša i Novak su često išli na žurke zajedno.

Prijateljstvom sa Novakom pohvalila se i starleta Stanija Dobrojević, koja tvrdi da ju je Đoković lansirao u zvezde, odnosno da je zahvaljujući druženju sa njim postala popularna u Americi. Na kraju, tu je indijska glumica Dipika Padukone, koja nije krila da je zaljubljena u Đokovića, a jednom prilikom su takođe proveli ludu noć sami u izlasku.
 

Još malo Lolinih slika

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She believed she could so she did ... ?? • • • #piano #pianist #reddress #ladyinred #musician

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on Dec 3, 2018 at 9:18am PST

 

 

Ako ste zaboravili Lola je pijanistkinja.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ddd

pre 5 godina

Nisam pobornik teoria zavere, ali nekako je više nego napadno da se o Novaku pojavljuju razni kompromitujući tekstovi nekako baš uoči ili u toku turnira na kojima igra.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija