• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

11:28

POSLE BANKROTA I RAZVODA! Bivšeg Noletovog trenera teši SEKSI MANEKENKA!

Tenis

POSLE BANKROTA I RAZVODA! Bivšeg Noletovog trenera teši SEKSI MANEKENKA!

Podeli vest

Boris Beker je prošao težak period... Ostao je bez novca, ostavila ga je supruga, a čini se da je sada "stao na noge". Nemac je uhvaćen sa poznatom manekenkom Lejlom Pauel

Beker je imao mnogo problema... Bankrotirao je i sada pokušava da se vrati u normalu. Dosta mlađa Lejla ga očigledno teši.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me home! #nightouts #blackonblack @stmartinslanesocial #melalinpoppin #fashionweek#legs

Објава коју дели Layla Powell (@laylaypowell) дана 16. Феб 2019. у 4:22 PST

 

Par je snimljen kako izlazi iz jednog restorana i zajedno odlazi u nepoznatom pravcu. Večera je trajala do dugo iza ponoći, a kažu da je Beker bio nasmejan.

 

 

Nemac je bio trener našeg Novaka Đokovića, sada se bavi samo komentarisenjem mečeva. Nikome nije jasno kako je slavni as uspeo da izgubi toliko novca i kako je sebe doveo u takvu sitauciju.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija