• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

12:57

(VIDEO/FOTO) ŠOKANTNE SCENE! Španac se srušio usred meča, ležao na terenu u suzama!

Tenis

(VIDEO/FOTO) ŠOKANTNE SCENE! Španac se srušio usred meča, ležao na terenu u suzama!

Podeli vest

Šokantne scene u Majamiju! Mladi španski teniser Nikola Kun srušio se da vreme meča sa Mišom Zverevom, pa je morao da preda meč u trećem setu

Dobio je prvi set 6:4, drugi izgubio sa 7:5, a 18-godišnji Kun samo se srušio na teren tokom jednog poena na 2:1 u trećem setu. 

Bespomoćno je ležao na terenu u suzama, pa su jedva uspeli da ga okrenu i podignu, i uz pomoć trenera je nekako izašao sa terena.  Španac je trpeo jake grčeve u leđima, pa zbog toga nije mogao ni se okrene. 

 

 

Kun ima 18 godina, trenutno je 255. na ATP listi, a kao junior je bio finalista Rolan Garosa 2017. godine. 

Za Mišu Zvereva bila je to prva pobeda u singlu u poslednjih sedam meseci, a u drugom kolu igraće sa Nikolozom Basilašvilijem.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija