• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2019

20:21

URUGVAJAC NAMUČIO DUCIJA! Lajović uz dosta muke u drugom kolu Majamija!

Tenis

URUGVAJAC NAMUČIO DUCIJA! Lajović uz dosta muke u drugom kolu Majamija!

Podeli vest

Naš teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo mastersa u Majamiju pobedom nad Urugvajcem Pablom Kuevasom sa 6:4, 6:7, 6:3

Mogao je naš as mnogo ranije da završi ovaj meč, ali je žilavi Urugvajac uspeo da spase tri meč lopte i dođe do izjednačenja u setovima.

(FOTO) TO JE LJUBAV! Došla je iz Brazila samo zbog Novaka, susret će DUGO pamtiti!

Poveo je Lajović sa 1:0 nakon što je već u prvom gemu uzeo brejk Kuevasu i sigurnom igrom priveo kraju uvodni set. Međutim, u nastavku viđen je odličan odgovor Urugvajca koji je u taj brejku drugog seta uspeo da spasi tri meč lopte i ostane u igri.

Ipak, koncentrisaniji u završnici duela bio je naš as i nakon brejka u pravo vreme stigne do pobede četvrtom meč loptom. U drugoj rundi  Lajovića čeka šesti teniser planete Kei Nišikori iz Japana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija