• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2019

10:49

(FOTO) UPALITE SVETLA, NEĆU DA IGRAM PO MRAKU! Nervozni Novak pretio sudiji da će napustiti meč!

Tenis

(FOTO) UPALITE SVETLA, NEĆU DA IGRAM PO MRAKU! Nervozni Novak pretio sudiji da će napustiti meč!

Podeli vest

Prilično nervozno delovao je Novak Đoković u trećem kolu Majamija protiv Argentinca Federika Delbonisa, a kada mu uslovi za igru nisu bili po volji požalio se sudiji rešen da prekine duel ukoliko se ne uključe svetla na stadionu

Đoković je teže nego što se očekivalo izašao na kraj u prvom duelu protiv Delbonisa, ali je u jednom trenutku prišao ka sudiji i ušao u raspravu koja nije bila nimalo bezazlena.

ARGENTINAC OZBILJNO OZNOJIO NOLETA! Đoković preko upornog Delbonisa do osmine finala Majamija!

Novak se požalio arbitru kada je ovaj naložio da se uključe svetla zašto to nije učinjeno ranije i ponovio da ne želi da igra po mraku, makar prekinuo duel. 

Nakon ovoga su svetla ubrzo uključena i sve je bilo onako kako je Novak zamislio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija