• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2019

13:06

ĐOKOVIĆ U FRCI PRED DUEL SA BAUTISTOM! Novak strepi od Španca: Moraću da zapnem za svaki poen

Tenis

ĐOKOVIĆ U FRCI PRED DUEL SA BAUTISTOM! Novak strepi od Španca: Moraću da zapnem za svaki poen

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne dočekuje spokojno duel protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, a razlog za brigu mu osim očiglednog pada forme nameće i sam rival, o kome je imao reči hvale

Novak je na startu sezone poraže na turniru u Dohi od Bautiste Aguta, međutim samopouzdanje je vratio veličanstvenim trijumfom na Australijan openu, posle kojeg je opet usledio pad forme.

Nakon rane eliminacije na Indijan Velsu i ne baš blistave partije protiv Federika Delbonisa u trećem kolu mastersa u Majamiju, Novak ne dočekuje sudar sa Agutom nasmejanog lica.

(FOTO) UPALITE SVETLA, NEĆU DA IGRAM PO MRAKU! Nervozni Novak pretio sudiji da će napustiti meč!

- Neophodno mi je da zadržim jak nivo igre tokom celog meča. To je put koji mora da sledim kako bih pobedio Aguta. On je teniser koji ne pravi greške, kada igrate protiv njega morate da maksimalno zapnete za svaki poen. On je veoma čvrst i dosledan u igri. Unapredio je servis, bekhend, dok je u forhendu uvek bio sjajan - naveo je Đoković pred duel osmine finala protiv Bautiste Aguta.

ARGENTINAC OZBILJNO OZNOJIO NOLETA! Đoković preko upornog Delbonisa do osmine finala Majamija!

Ipak, on postaje sve više sumnjičav i prema ličnim partijama.

- Biću iskren, izgubio sam fokus. Morao sam protiv Delbonisa da budem mentalno pribraniji na kraju drugog seta. Opet, pohvale idu i njemu. Nije imao šta da izgubi i zbog toga je jako dobro kontrolisao meč - završio je Đoković.

Đoković i Bautista Agut igraju duel osmine finala u utorak popodne. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija