• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2019

22:17

ODLIČAN OTPOR KRAJINOVIĆA NEDOVOLJAN ZA RODŽERA! Federer savladao Srbina za osminu finala Majamija!

Tenis

ODLIČAN OTPOR KRAJINOVIĆA NEDOVOLJAN ZA RODŽERA! Federer savladao Srbina za osminu finala Majamija!

Podeli vest

Naš teniser Filip Krajinović nije uspeo da savlada Rodžera Federera u trećem kolu mastersa u Majamiju. Švajcarac je slavio sa 7:5, 6:3 i tako se plasirao u osminu finala

Nakon pobede nad Stenom Vavrinom, Krajinović je poklekao pred drugim, boljim igračem iz iste države. Federer je kontrolisao meč protiv odličnog Filipa, ali napori Srbina nisu bili dovoljni da se savlada nekadašnji prvi reket sveta.

(VIDEO) OVO JE NJEGOVA NAJVAŽNIJA ULOGA! Kad Nole i Stefan zaigraju fudbal, TOPI SE SRCE!

Već u trećem gemu Rodžer je došao do brejka, ali ga je iznenadio naš as već u narednom i došao do izjednačenja. Međutim, baš kada je bilo najpotrebnije, Federer ponovo uzima servis rivalu i dolazi do prednosti.

U nastavku meča, ponovo je Švajcarac rano došao do brejka prednosti i 3:0 u gemovima. Održavao je peti teniser sveta prednost do kraja i došao do sigurne pobede.

ARGENTINAC OZBILJNO OZNOJIO NOLETA! Đoković preko upornog Delbonisa do osmine finala Majamija!

U borbi za četvrtfinale Federera čeka bolji iz duela Rusa Danila Medvedeva i Amerikanca Reilija Opelke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija