• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

02:01

ĐOKOVIĆ OČAJAN POSLE PORAZA: Nisam smeo da izgubim, imao sam toliko prilika...

Tenis

ĐOKOVIĆ OČAJAN POSLE PORAZA: Nisam smeo da izgubim, imao sam toliko prilika...

Podeli vest

Novak Đoković je takmičenje u Majamiju završio u osmini finala porazom od Roberta Bautiste Aguta (2:1)

Novak je meč počeo tako što je prvi set dobio sa 6:1, a potom naredna dva izgubio sa 7:5 i 6:3. A, imao je šanse za trijumf, ali ih nije iskoristio.

Prvi teniser sveta je imao čak 13 prilika za brejk, a realizovao je samo četiri. Od prvog gema drugog seta do kraja meča propustio je čak sedam brejk lopti. 

(VIDEO) NOLE ČAROBNJAK! Đokovićev rival posle STRAŠNOG POTEZA našeg asa završio na leđima!

(VIDEO) MUK U MAJAMIJU, KRAJ ZA NOVAKA! Đoković krenuo kao furija pa stao, Agut u četvrtfinalu!

Propuštenih prilika svestan je i Novak Đoković:

- Čestitke Agutu na velikom povratku. Ali, ovakav meč nisam smeo da izgubim. Toliko prilika, previše izgubljenih prilika. To je ono što se dešava kada šanse ne iskoristite na vreme - kazao je Đoković posle poraza. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VUK

pre 5 godina

Dokle više pravdanja? Posle Melburna ,skoro dva meseca Novak nije uzeo reket u ruke. Otvaranje obdaništa u Srbiji, malo na Bali , malo u Alpe...na pragu ulaska u 33 godinu života , mora ipak i da se trenira. Ima snage za pola sata. Tada se Španac nije nista pitao. Posle se Novaku raspala igra. Stao servis, stale noge ...i svi udarci otkazali. Moraju i šampioni da treniraju. Loše izgleda Novak. Nikada nemoćnije a da je zdrav.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija