• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2019

12:22

DIVI SE ĐOKOVIĆU! Teniski biser se poklonio svom UZORU Novaku!

Tenis

DIVI SE ĐOKOVIĆU! Teniski biser se poklonio svom UZORU Novaku!

Podeli vest

Denis Šapovalov je u Majamiju stigao do polufinala! Izgubio je od Federera ali je pokazao da može da se nosi sa svima. Posle meča mladi as otkrio je koliko ceni našeg Novaka Đokovića

- Zaista sam se trudio da proučavam njegovu igru pre svega kada je reč o riternu i kratenju po trerenu koje je odlično. Ja sam oduvek bio i veliki Novakov navijač pre svega zbog toga što je njegova igra neverovatna, kretanja takođe, ali pre svega sam se ugledao na njega što je on oduvek bio taj "treći", igrač u senci Rodžera i Rafe - rekao je Šapovalov.

DA LI JE POTPUNO ISKREN? Predao se - Federer više ne juri Novaka!

Ovaj teniser se poklonio Đokoviću.

- Dokazao je svima da je u stanju da se probije i pored takva dva igrača, zaista sam se ugledao na njega - rekao je Šapovalov.

On važi za jedno od najvećih nada tenisa i igrača koji bi u budućnosti mogao da napravi velike rezultate. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija