• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2019

13:21

BORILA SE ZA NJIHOVU LJUBAV! Nole otkrio zašto je posebno zahvalan Jeleni!

Tenis

BORILA SE ZA NJIHOVU LJUBAV! Nole otkrio zašto je posebno zahvalan Jeleni!

Podeli vest

Novak Đoković je rešio da zadre u privatnost. On je otkrio na čemu je posebno zahvalan supruzi Jeleni, ali i koliko mu joga znači

Nole je razgovarao sa britanskim autorom Džejem Šetijem 

- Ja ne verujem da je išta nemoguće, verujem da je sve moguće. Sa svojom suprugom sam godinama bio u vezi, od svoje 18 godine. Tada smo počeli da se zabavljamo, ona se tada takođe bavila tenisom. Znali smo se pet godina pre nego što smo počeli da se zabavljamo, potom je ona otišla na studije u Milano, a manje-više u istom periodu sam ja stigao u Monako, gde se preselio moj trener. Milano je blizu, pa je često dolazila - rekao je Đoković.

On je nastavio u istom ritmu.

- Zahvalan sam joj na svemu što je uradila kako bi naša veza opstala. Ona me je upoznala sa jogom, još u danima kada je studirala. Ona mnogo čita, čita sve i svašta, voli i da piše, zanima je novinarstvo. Sećam se kada sam bio mlad, od svojih roditelja i svoje teniske majke (Jelena Genčić) naučio sam kako da stvari stavim na papir. To je bilo lepo, ali je vremenom iščezlo. Jelena me podseća na to, počeo sam to opet da radim i osetio sam se veoma dobro. Osetio sam da na taj način mogu da izbacim mnogo toga što se nalazi u meni.

DIVI SE ĐOKOVIĆU! Teniski biser se poklonio svom UZORU Novaku!

Novak je objasnio kako je Jelena zavolela jogu.

-Jelena je učila o tome jer je bila pod velikim stresom dok je studirala, gotovo cele dane je provodila uz knjige. Studentski život nije lak, tražila je način da se opusti, dobije energiju. Nije pila kafu i slične stvari. Otkrila je jogu i onda je to podelila sa mnom, pa sam i ja počeo da je upražnjavam. To je postao integralan part mog života i evolucije - zaključio je Đoković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija