• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2019

11:36

ŠLJAKA ĆE MU DOĆI GLAVE! Federer u panici pred početak turnira na mekoj podlozi!

Tenis

ŠLJAKA ĆE MU DOĆI GLAVE! Federer u panici pred početak turnira na mekoj podlozi!

Podeli vest

Važi za jednog od najboljih tenisera svih vremena, ali Rodžer Federer priznaje da nije optimista pred početak turnira koji će se igrati na mekoj podlozi

Švajcarac je nedavno izgubio u finali Indijan Velsa od Dominika Tima, a nakon toga je slavio u Majamiju nad Džonom Iznerom.

Ipak, ovi uspesi s početka sezone mogli bi da budu zaboravljeni ukoliko krene po zlu na narednim turnirima, a oni će se igrati na šljaci, koja tradicionalno ne leži Rodžeru.

SUDIJE ĆE LAKŠE MENE DA OBUZDAJU NEGO CICIPASA! Federer brutalno odgovorio na Grkove optužbe!

Nisam samouveren pred start sezone na šljaci. Čak se ni sećam više kako da proklizam... Za mene je to kao da sam na početku - rekao je Federer, pa nastavio da jadikuje:

Nisam odigrao nijedan poen, nijedan udarac na šljaci prošle godine. Pre dve godine na zemljanim terenima proveo sam dva dana. Pre tri godine se nisam baš dobro osećao u Monte Karlu i Rimu. Ne znam šta da očekujem. Naravno, činjenica da sam osvojio turnir u Majamiju me delimično oslabađa pritiska pred sezonu šljake - naveo je Federer.

PITALI SU RODŽERA KO MOŽE DA SRUŠI NJEGOV REKORD - NADAL ILI NOVAK! Iznenadiće vas odgovor Švajcarca!

Ipak, Federer veruje da će biti pravi kada se okonča sezona na šljaci.

- U Madridu nemam prevelika očekivanja, najvažnije je da se dobro spremim za Rolan Garos. Nadam se da će mi se sav taj posao isplatiti za sezonu na travi i kasnije. Veoma sam uzbuđen, to će biti dobar test i izazov. Nemam baš mnogo samopouzdanja jer nisam teniser za šljaku, ali će se ono vratiti ako budem ostvario dobre rezultate. Krećem od nule - završio je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija