• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

07:00

KO OTPIŠE NOVAKA NAGRABUSIO JE! Reč stručnjaka: Samo Đoković MOŽE DA PONIŠTI RAFINU SNAGU na šljaci!

Tenis

KO OTPIŠE NOVAKA NAGRABUSIO JE! Reč stručnjaka: Samo Đoković MOŽE DA PONIŠTI RAFINU SNAGU na šljaci!

Podeli vest

Kralja šljake Rafaela Nadala na omiljenoj podlozi može da pobedi samo Novak Đoković, prvi teniser sveta, smatraju stručnjaci

Takmičenje na šljaci Novak i Rafa počeće u Monte Karlu 14. aprila. Nadal brani trofej, a Đoković je najavio da će igrati, mada je prvobitno planirao da takmičenje na šljaci počne tek u Madridu. 

Rafa je Rolan Garosu osvajao neverovatnih 11 puta, pa ne čudi zašto svi smatraju da je nepobevid. Ipak, ne svi. Postoje i oni koji veruju da Španac nije neranjiv i da neko može da ga pobedi.

Dejvid Mekfirson, trener finaliste Majamija Džona Iznera, smatra da je svetski broj jedan u stanju da poremeti Špancu planove u Parizu. 

- Mislim da je Rafa taj koji je glavni na šljaci. Jedini koji je pokazao sposobnost da mu parira u igri na ovoj podlozi je Novak. Ima tu sposobnost da uhvati taj top-spin forhend rano sa svojim dvoručnim bekhendom i tako poništi Rafinu snagu na šljaci. To su uvek fascinantni mečevi -  rekao je Mekfirson za "Njujork Tajms".

NISU IMALI MILOSTI! Igrati u eri Novaka, Rafe i Rodžera je BRUTALNO!

NOVAK VIŠE NE ŽELI DA POBEĐUJE! Nemac zna šta nije u redu sa Đokovićem!

Pomenuti izvor navodi da se Đoković nikako ne sme otpisivati, iako nije briljirao na mastersima u Americi.

- Novak Đoković, svetski broj jedan, suočava se sa pitanjima posle ranih gubitaka u Indijan Velsu i Majamiju. Ali, on je osvojio tri grend slema zaredom i teško je izbrisati iz sećanja kako je Đoković igrao sa osnovne linije protiv Nadala u finalu Australijan opena - podsećaju Amerikanci. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Profesor

pre 5 godina

"... Rafa je Rolan Garosu osvajao... " U koju si ti školu išao, zemljače? Tsmo izgleds niste učili padeže ili si bio tsko "dobar" đak? Sedi, 1.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija