• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2019

16:47

SVI GA OTPISALI! Stan SUROVO ISKREN: Mislili su da ne mogu da pobedim Rodžera, Novaka i Rafu!

Tenis

SVI GA OTPISALI! Stan SUROVO ISKREN: Mislili su da ne mogu da pobedim Rodžera, Novaka i Rafu!

Podeli vest

Stan Vavrinka, koji je do sada osvojio tri grend slem titule, kaže da je igrati protiv članova "velike trojke" bilo nešto najteže i najizazovnije za njega

Ipak, može da se pohvali da je uspevao da pobedi i Rodžera Federera i Novak Đokovića i Rafaela Nadala.

- To mi je bilo najteže, biti deo generacije u kojoj su Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković, oni su sve osvajali. Bilo je teško nositi se sa tim i naći način da se oni pobede, naročito onda kada su svi mislili da ja to ne mogu. Bilo su gotovo nepobedivi. Bio mi je najveći izazov da se nosim sa njima - rekao je Vavrinka.

RAZLOG ZAŠTO VELIKA TROJKA JOŠ VLADA! Mladi teniseri nisu posvećeni kao Novak, Rafa i Rodžer

TELO MI JE VRIŠTALO! Federer priznaje DA GA STIŽU GODINE! Da li je kraj blizu?

Vavrinka i Federer su iz Švajcarske, znaju se godinama, a Stan ne krije simpatije prema zemljaku. 

- Kada sam počeo da igram, bio sam mlad, nije me bilo na ATP listi. Mnogo mi je pomogao, imao sam priliku da treniram sa najboljim igračem na svetu. Tada je bio broj jedan i davao mi je bitne savete, kako bi mi pomogao da što pre dođem do vrha, bilo je to lepo od njega. Igrali smo zajedno i na Olimpijskim igrama i osvojili zlato. Uvek je bilo teško igrati protov njega, ne zato što smo prijatelji, već pre svega što je najbolji koji je ikada igrao ovu igru - zaključio je Vavrinka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija