• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

12:40

SAD JE JASNO ZAŠTO SU NAPALI NOVAKA! Otkriveno zbog čega su Nadal i Rodžer udarili na Srbina!

Tenis

SAD JE JASNO ZAŠTO SU NAPALI NOVAKA! Otkriveno zbog čega su Nadal i Rodžer udarili na Srbina!

Podeli vest

Engleski mediji uglavom nisu naklonjeni Novaku Đokoviću, nije im strano da izmisle aferu samo kako bi bar malo uzdrmali prvog tenisera sveta

Ali, Metro je prekinuo tu tradiciju. Podsećanja radi, Novak Đoković, predsednik Saveta igrača, bio je protiv ostanka Krisa Kermoda na čelu ATP-a. Naravno, protiv srpskog asa bili su  Rafael Nadal, Rodžer Federer, Sten Vavrinka...

Bilo je zaista burno tokom mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, pa su ta dešavanja van terena uzdrmala Đokovića, kiksnuo je i u Kaliforniji i na Floridi. Ali, da se nije bez razloga borio svedoči jedan neimenovani profesionalni teniser, koji se bori na čelendžer nivou i blizak je igračima u Savetu.

TEKTONSKI POREMEĆAJ U SVETU TENISA! Novak pobedio Rodžera i Rafu i van terena!

NOLE, KRALJU! RAFA I RODŽER PLJUVALI SRBINA, ON IM ZAČEPIO USTA: Ne dižete tenziju, nismo u svađi!

On je "Metrou" imao šta da kaže povodom smene višegodišnjeg predsednika Asocijacije, pa je otkrio zašto su Nadala i Federer bili uz Kermoda. 

- Đoković je apsolutno bio u pravu. Bogatstvo se među teniserima ne deli ni približno kako bi trebalo. Sve je odgovaralo Nadalu i Federeru, bili su srećni sa Kermodom, zato što su dobijali ogroman "deo kolača" - naveo je neimenovan izvor za "Metro".

Foto: ap photo

Rafael Nadal i Novak Đoković

Smatra da Đoković samo želi da pomogne slabije rangiranim igračima.

- Nemojte pogrešno da me shvatite. Top 10 igrači zaslužuju da dobro zarade od ovog sporta. Ja samo mislim da bi moglo dosta više da se pomogne nama slabije rangiranim igračima. 

Neimenovani teniser nastavio je da kritikuje ATP.

- Svi kritikuju ITF, ali ATP ih 'baca pod autobus'. ITF je bio zaslepljen, ali sada barem pokušava da uradi ono što je pravedno. Imaju dobre namere. ATP je jednostavno borba za moć. ATP želi da ITF propadne radi svoje koristi - dodao je neimenovan izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
realista

pre 5 godina

Pošto Novak Đoković izigrava "majku Tererezu" neka se onda odrekne novčane nagrade na turnirima u korist nižerangiranih tenisera..On je prje par godina zagovarao veći nagradni fond za tenisere ,ali tada nije progovori ni riječ o nižerangiranim teniserima.Nedavno se ,gle čuda ,sjetio se njih nadajući se da će na taj način pored njih privući na svoju stranu i dio publike. Pred pročetak svakg turnira .od najmanjeg do GS objavi se koliki je nagradni fond ,koliko dobija osvajač titule ,koliko poraženi na finalu,odnosno koliko svaki teniser koji čestvuje na njemu dobija za svako odigrano kolo.Nižerangirani teniseri treba da kroz treninge i igranje treba da se izbore za svoj ranking i tada će sa tim doći i novac,a ne da pričaju priče kao ovaj "anonimni " teniser.Ako 30 ima blizu 30 godina i igra čelendžere onda se treba oprostiti tenisa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija