• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2019

17:55

GROZAN MU JE IZBOR! Ivan Lendl o najboljem teniseru SVIH VREMENA!

Tenis

GROZAN MU JE IZBOR! Ivan Lendl o najboljem teniseru SVIH VREMENA!

Podeli vest

Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer ili Pit Sampras....legendarni Ivan Lendl kaže da je dugo razmišljao ko je najbolji svih vremena

Osvajaču osam grend slem titula nije bilo lako da izabere, izbor je pao dva dva tenisera.

- Dugo sam razmišljao o tome i nisam došao do jasnog odgovora. Pre Vimbldona 1968. to je Rod Lejver, a posle je to Rodžer Federer. Bile su to dve različite epohe koje ne mogu da se porede - kazao je Lendl i sigurno razočarao navijače prvog tenisera sveta.

SAD JE JASNO ZAŠTO SU NAPALI NOVAKA! Otkriveno zbog čega su Nadal i Rodžer udarili na Srbina!

SVI GA OTPISALI! Stan SUROVO ISKREN: Mislili su da ne mogu da pobedim Rodžera, Novaka i Rafu!

Lendl je inače bio trener Endija Mareja. Škot je sa Lendlom 2012. godine izgubio u finalu Vimbldona od Federera, da bi naredne godine osvojio titulu i postao prvi Britanac kojem je to pošlo za rukom još od Freda Perija 1936. godine.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
logično

pre 5 godina

Niko drugi i ne može biti najbolji i+u Open eri osim Federera.On je do sad osvojio 101 tituli ,od kojih 20 GS,najviše sedmica je bio na 1. mjestuA TP-a ,a važno je da imai najljepši stil igre u istoriji bijelog sporta.Nije ni nevažno da je godinama najomiljeniji teniser širom svijeta,a da ga vole i najveći sponzori.Zar ovo nije dovoljno .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija