• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

09:07

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Evo koliko bodova Nole nosi iz Monte Karla!

Tenis

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Evo koliko bodova Nole nosi iz Monte Karla!

Podeli vest

Treći masters za redom, najbolji teniser sveta Novak Đoković okončao je ranije nego što je planirao, a sva sreća te je prethode godine u ovo vreme beležio lošije rezultate pa ne brani ogroman broj poena

Novak je u petak eliminisan u četvrtfinalu Monte Karla pošto je u tri seta poražen od Rusa Danila Medvedeva. Pošto je plasmanom među osam najboljih nadmašio učinak iz prošle sezone, on je osvojio 90 bodova i uvećaće saldo u odnosu na prethodnu nedelju.

KRIZA JE SVE DUBLJA! Pobesneli Medvedev srušio neprepoznatljivog Novaka!

Budući da je ovu nedelju počeo na prvom mestu sa 11.170 bodova, Novak će ponedeljak dočekati a 11.160.

NOVAK NIJE NIMALO ZABRINUT! Evo zašto se Đoković nije uzdrmao posle eliminacije u Monte Karlu

U kakvom će odnosu biti prema Rafaelu Nadalu, aktuelnom osvajaču Monte Karla, znaćemo do kraja nedelje. Španac brani 1.000 bodova koje je osvojio prošle godine na prvom turniru na šljaci, trenutno je osigurao 360 bodova kao polufinalista, dok bi plasmanom u finale osvojio dodatnih 600. Prema tome, Španac maksimalno može da odnese 8,725 iz Monte Karla.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goca

pre 4 godine

Sta to znaci da nemora da igra, samo kad se dobijaju bodovi. Volim Novaka ali ovo je blesavo i necu vise da gledam kako igra i trosim moje vreme koje je vrlo dragoceno da bi ga Novak trosio sa ovakvom igrom ,tj. neigrom! Idi u penziju!

Nele

pre 4 godine

Kad god je onaj španac Pepe Imaz koji ispira mozgove blizu Novaka, on psihofizički pukne i izgubi meč. Provereno i dokazano, zato mu je Vajda dao uslov da Pepe leti iz tima ako hoće da mu ovaj opet bude trener. Borisa Bekera je isto bez razloga otkačio a nizao je samo pobede dok je sarađivao sa njim.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija