• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2019

12:48

UDARIO GDE GA NAJVIŠE BOLI! Legendarni teniser izjavio nešto što će Novaka potpuno razljutiti i predviđa KATASTROFU!

Tenis

UDARIO GDE GA NAJVIŠE BOLI! Legendarni teniser izjavio nešto što će Novaka potpuno razljutiti i predviđa KATASTROFU!

Podeli vest

Bivši broj jedan svetskog tenisa, Amerikanac Džon Mekinro izjavio je da je Rodžer Federer najbolji teniser svih vremena

Mekinro je progovorio i o tome da strahuje da će interesovanje za tenis mnogo opasti kada trojica najboljih igrača budu napustila ovaj sport.

Tenisu bi mogla da opadne popularnost jer smo u protekloj deceniji gledali možda i najbolje igrače u istoriji. Federer je najbolji igrač kojeg sam ikad video, Nadal je senzacionalni šampion i neko ko kombinuje sjajno tehniku sa snagom, a Đoković je prava mašina. Zato sam koncentrisan na naredne generacije kako bismo ih približili nivou ovakvih šampiona - poručio je Mekinro za francuski "Figaro".

AMERIKANCI SE BAŠ NALJUTILI NA NOVAKA! Đoković je zbog ovih poteza postao omražen u teniskom svetu

On je nastavio u objašnjavanju potrebe da neprekidno promoviše tenis, ali da je sa živost ove igre neophodno skratiti dužinu mečeva.

Mečeve treba dodatno skratiti, dobro je imati taj-brejk u petom setu. Nije mi jasno šta čekaju na Rolan Garosu, posebno ako se ima u vidu da igra na šljaci može da se produži i traje satima - upozorio je Mekinro.

KAD LEGENDA LUPI GLUPOST! Dok svet tenisa drhti, za njega su mečevi Novaka i Rafe DOSADNI!?

Nekadašnji teniski šampion je izneo i zanimljivu opasku koja se odnosi na to kolik se danas brže igra nego u vreme kada se on bavio ovim sportom.

Igra se brže nego ikad. Morate biti fizički spremni. U Americi, najbolje atlete su u američkom fudbalu i košarci. Da su se svi oni zaintersovali za tenisranije, imali bismo opet velike šampione, siguran sam - rekao je Mekinro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pedjaalbi

pre 4 godine

Đoković ,,mašina"!?! Pa to nije čak ni robot!? Da li je moguće da g-din McEnroe ne vidi ne samo neponovljivu veštinu, nego i ingeniozne, umetničke poteze Noleta kada je u akciji? Po ovome što je rekao nameće se ovakav zaključak (naravno, ako je navedeno tačno),

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija