• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2019

13:26

MAESTRALNI KRAJINOVIĆ IZBACIO I ĆORIĆA! Srbin spasao čak tri set lopte i otišao u polufinale Budimpešte!

Tenis

MAESTRALNI KRAJINOVIĆ IZBACIO I ĆORIĆA! Srbin spasao čak tri set lopte i otišao u polufinale Budimpešte!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović pobedio je 15. igrača sveta Bornu Ćorića iz Hrvatske 6:4, 7:5 i plasirao se u polufinale turnira u Budimpešti

Krajinović je eliminisao drugog nosioca na turniru, čak 90. mesta bolje rangiranog na ATP listi, za tačno dva sata igre.

U finišu oba seta Srbin je bio prisebniji i koncentrisaniji, u prvom je uspeo da preokrene 2:4 sa četiri vezana gema, a u drugom je spasao tri set lopte u 10. gemu, da bi u 11. napravio brejk i kasnije potvrdio veliki trijumf.

Krajinović se u borbi za finale sastaje sa boljim iz duela Atila Balaš (Mađarska) - Pjer Igo Erber (Francuska).

U prestonici Mađarske učestvuje i Laslo Ðere, čiji je  rival u četvrtfinalu Nikoloz Basilašvili iz Gruzije.

Turnir u Budimpešti igra se za nagradni fond od 586.149 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija