• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

02.05.2019

15:24

POSLE RAZLAZA SA NOVAKOM JEDVA SAM IZBEGAO SMRT! Ispovest Đokovićevog kuma će vas ŠOKIRATI!

Tenis

POSLE RAZLAZA SA NOVAKOM JEDVA SAM IZBEGAO SMRT! Ispovest Đokovićevog kuma će vas ŠOKIRATI!

Podeli vest

Kum Novaka Đokovića Miljan Amanović preživeo je pravi pakao nakon što je u maju 2017. godine odlučio da se povuče iz tima koji je sezonama ređao uspehe

Amanović je fizioterapeut po struci i tokom godina provedenih u Đokovićevom stručnom štabu imao je priliku da se iz prve ruke susretne sa stresom i teškoćama koje nosi život profesionalnog tenisera.

On se razišao sa Novakom jer je uvideo da je kod prvog tenisera sveta došlo do zasićenja, ali se krajem prošle godine vratio u stučni štab.

- Kad smo u maju 2017. prekinuli, lično sam mislio da se više nikada neću vratiti u tenis. Jednostavno sam i fizički i mentalno bio istrošen. Ta moja ideja da se ne vraćam, samo je dobijala na potvrdi. Te 2017, posle prekida, nisam ni razmišljao o nastavku u tenisu. Naravno da ne mogu da kažem da nisam razmišljao o Novaku, jer smo prijatelji i kumovi - počeo je Amanović ispovest za Sportski žurnal.

BOMBE SU MI DONELE VELIKO ISKUSTVO! Đoković progovorio koliko mu je rat uticao na život!

Ne računajući maestralni povratak Đokovića od polovine prošle sezone, Amanović je bio svedok Novakovog najboljeg perioda u karijeri (2011 - 2016), ali kada se vrati unazad ne može da prenebregne činjenicu da je uspeh crpeo dosta energije.

Sve me je to trošilo, ali takav je moj karakter, nije u pitanju ničija krivica. Mnogo sam se emotivno trošio i kad smo prestali u maju 2017, tek posle dva tri meseca počeo sam da se odmaram. Mentalno sam se osećao fenomenalno - rekao je Amanović pa nastavio:

Nisam imao nikakve simptome a preživeo sam težak infarkt. četiri puta sam reanimiran. Sad mogu da kažem da je to bila Božija volja u pravom smislu reči, jer da tog dana samo jedna karika u lancu događaja nije bila na svom mestu, verovatno bih napustio ovozemaljski živo - poručio je on.

NIKAD GORI NOVAK ĐOKOVIĆ! Evo u čemu je srpski as najlošiji u poslednjih 10 godina!

Amanović je objasnio koliko je teško biti deo uspešnog tima.

Mnogo sam brinuo zbog njega, kako se oporavlja, zbog svakog treninga, zbog eventualnih grešaka, loših rezultata. Primao sam neke stvari lično, iste te stvari su me lično pogađale čak i kada nisam bio deo njih. Posebno kada je krenuo problem sa laktom - naveo je Amanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija