• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2019

12:01

TRNOVIT PUT U MADRIDU! Noleta čekaju Delpo i Rodžer, Nadal tek u finalu!

Tenis

TRNOVIT PUT U MADRIDU! Noleta čekaju Delpo i Rodžer, Nadal tek u finalu!

Podeli vest

Održan je žreb u Madridu... Prvi rival Novaka Đokovića na mastersu u Madridu biće pobednik duela između Grigora Dimitrova i kvalifikanta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković postavljen je za prvog nosioca. Njegov rival biće pobednik meča između Grigora Dimitrova i kvalifikanta.

U istoj polovini žreba je i Rodžer Federer, koji se posle dve godine vratio turnirima na šljaci. Potencijalni duel Švajcarca i Srbina moguć je u polufinalu.

SRBIN U CENTRU PAŽNJE! Novak je kombinacija Nadala i Federera!

Prema žrebu, Đoković bi pre Federera mogao da igra sa Čekinatom u trećem kolu, Čilićem u osmini finala i Del Potrom u četvrtfinalu.

Na drugoj strani su drugi nosilac Rafa Nadal i treći favorit i branilac titule Aleksandar Zverev.

Veoma zanimljivo biće u prvom kolu turnira, pošto je žreb odlučio da se sastanu Dušan Lajović i Laslo Đere. Kako su obojica u dobroj formi, šteta je što će već na startu jedan morati da ispadne.

Pobednik ovog susreta sastaće sa Huanom Martinom del Potrom ili kvalifikantom.

Rodžer Federer u drugom kolu igraće protiv Rišara Gaskea ili Alehandra Davidoviča Fokine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija