• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2019

08:45

NADAL U PARIZU? MOŽDA IZGUBIMO PRE FINALA! Đoković ne želi dodatni pritisak pred Rolan Garos!

Tenis

NADAL U PARIZU? MOŽDA IZGUBIMO PRE FINALA! Đoković ne želi dodatni pritisak pred Rolan Garos!

Podeli vest

Titula na mastersu u Madridu je tek druga ove sezone Novaku Đokoviću i priznaje da će mu biti injekcija samopouzdanja pred ono najvažnije što sledi - Rolan Garos

 

- Osećam da je ovaj turnir bio veoma važan za moje samopouzdanje. Posle Australijan opena nisam igrao na svom najvišem nivou. Nisam pronalazio pravu igru i kontinuitet, ali sam osećao da sam blizu. Bio mi je potreban vetar u leđa, da me malo pogura. Pobeda nad Timom u neizvesnom meču bila veoma važna - kazao je prvi Novak Đoković.

Svestan je Đoković da Cicipas nije pružio najbolju igru u finalu.

- Na Stefanosa je u finalu verovatno malo uticao težak meč koji je imao s Rafom, mislim da se nije kretao tako dobro jer je bio umoran. Želeo sam brzo da napravim brejk, u tome sam i uspeo, osećao sam da sam uvek ispred njega i da diktiram igru.

(VIDEO) FUDBALSKE LEGENDE SE DIVE NOVAKU! Evo ko je među prvima čestitao Srbinu u Madridu!

Duel titana izostao je u Madridu, pa se sada svi nadaju sudaru Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Rolan Garosu.

- Ako se taj meč desi u Parizu, to znači da će to biti finale. Dug je put do toga, mnogo stvari može da se dogodi. Možemo obojica da izgubimo pre finala. U Australiji smo obojica dobro igrali do finala, on nije izgubio ni set, a to je bilo moje možda i najbolje slem finale u karijeri. Nadam se da ću i u Parizu igrati dobro kao na ostalim slemovima.  Nadal na šljaci najveći je izazov, posebno u Parizu jer je tamo izgubio dvaput u karijeri. To dovoljno govori.

(FOTO) BRATE, USPELI SMO ZAJEDNO! Đoković se nakon titule obratio "novom" treneru!

Cicipas je rekao da je Đokovićev bekhend najbolji koji je ikada video. 

- Hvala mu na komplimentu. U finalu sam osećao da mi forhend dobro funkcioniše, mogao sam da ga udarim s bilo kojeg mesta na terenu, ali i bekhend je naravno bio čvrst. Generalno mislim da sam diktirao igru i da mu nisam dao mnogo vremena da se namesti i da izađe na mrežu. Pokušao sam da igram brzo i duboko, da menjam brzinu i smer lopte. Ali da, kroz karijeru me je bekhend odlično služio - bilo je mečeva u kojima me je izdao, ali to je sport. Bekhend je definitivno udarac na koji mogu da se oslonim u teškim trenucima - zaključio je srpski teniser.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija