• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

08:27

NOVAK VIDEO ŠTA JE DIVLJAK KIRIJOS URADIO! Evo šta srpski as kaže o haosu koji je Nik napravio!

Tenis

NOVAK VIDEO ŠTA JE DIVLJAK KIRIJOS URADIO! Evo šta srpski as kaže o haosu koji je Nik napravio!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković u četvrtak je odigrao dva meča, oba dobio, a na terenu je proveo samo dva sata i 10 minuta

NIje našeg asa zaobišlo pitanje i Niku Kirijosi. Autralijanac je prvo prozvao Đokovića, rekao da bolesno želi da ga svi vole, a onda je u četvrtak totalno odlepio tokom meča, pa je dikvalifikovan. 

- Video sam, ali ne bih da se izjašnjavam. Ostavio bih tu odluku zvaničnicima - kratko je rekao Novak, nije želeo da se bavi Australijancem.

Kirjos je početkom trećeg seta bio kažnjen gemom zbog nesportskog ponašanja, čime je Norvežanin poveo 2:1. 

(VIDEO) DIVLJAK KIRIJOS ZGROZIO SVET! Navijači besni, traže DOŽIVOTNU DISKVALIFIKACIJU iz tenisa!

(VIDEO) TO NIJE ČOVEK - TO JE VANZEMALJAC! Đoković oduvao i Nemca za četvrtfinale Rima!

Australijanac je zbog toga totalno odlepio, svađao se sa navijačima, polomio reket, bacao flašice sa vodom i stolicu u teren. Potom se spakovao i otišao u svlačionicu pre nego što ga je supervizor diskavalifikovao.

MALO SU GA KAZNILI! Evo bez čega Kirijos ostaje zbog ludačkog ponašanja!

ATP je potvrdio da je Kirjos diskvalifikovan sa meča, a da ga nije predao. Australijancu će biti oduzet ceolupan nagradni fond koji je trebalo da mu pripadne sa turnira u Rimu, kao i svi poeni koje je osvojio. Takođe, Kirjos će dobiti kaznu od 20.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bravo

pre 4 godine

Novak je baš "pravi"primjer koji može da komentariše ponašanje Kirjosa ,jer i on psuje , popublici upućuje primitivne psovke ,dere se na skupljače loptica ,svađa se sa publikom i svojim timom,lomi rekete,urla kad pobjeđuje i kad gubi itd., itd,

Branko

pre 4 godine

Bravo....ne kaki.....Novak je faca......za sve....pa I za vas i Ivanisevica...( otac mu Srbin).... moze samo da ga mrzi....

Rajko

pre 4 godine

Ovom izjavom Novak je pokazao da je korektan.Nije osudio Kirjosa iz razloga što je i on u pojedinim momentima ispoljavao reakcije koje se publici nisu svidele.

Miodrag

pre 4 godine

Ne razumem zasto coveka nazivate divljak? Slomio reket, malo se raspravljao sa publikom bacio revoltiran stolicu na teren, lepo se pozdravio sa svima i sudijom i napustio teren. Kad se ohladio i video koliko je zasluzeno kaznjen izvinio se Rimu u ocekivanju konacne kazne. Vasi novinari cesto se o mnogima izrazavaju nepristojno, brutalno, bezobrazno, ponizavajuce ali vi ne primecujete njihove propuste i ne upucujete im opomene. Po Frojdu "normalno je da su ljudi nenormalni". Zato treba potencirati i pisati o temama koje na ljude uticu pozitivno i ostavljaju prijatne uspomene. Vi koji potencirate ljudske greske, propuste i mane losi ste vaspitaci. S postovanjem i hvala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija