• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

08:47

NISAM GUBIO VERU KAD SAM BIO NA MUKAMA! Đoković opisao koliko je imao sreće protiv Del Potra!

Tenis

NISAM GUBIO VERU KAD SAM BIO NA MUKAMA! Đoković opisao koliko je imao sreće protiv Del Potra!

Podeli vest

Veličanstvenim preokretom najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Rimu pobedom nad Huanom Martinom Del Potrom, a kao presudan faktor za ovaj trijumf Srbin navodi sreću

Đoković je nešto posle jedan skinuo skalp žilavom Argentincu, koji je pri vođstvu od 1:0 u setovima mogao da reši meč u tajbrejku.

(VIDEO) ŽIVOTINJA? ZVER? NE, TO JE NOVAK ĐOKOVIĆ! Nole kroz pakao do pobede nad Delpom za polufinale Rima!

Imao sam sreće u prelomnim momentima tajbrejka u drugom setu. Del Potro je igrao zaista dobro. Pokušavao sam da mu se oduprem do kraja, ali je on preuzeo inicijativu. Krajem prvog seta je počeo da udara odlično sa obe strane, bekhend ga je služio. Zadao mi je mnogo muke. Ali nikada nisam gubio veru da mogu da se vratim u meč. On je imao 6:4 u tajbrejku drugog seta... Promašio je onda nekoliko poena. I na brejk loptu u trećem setu je izbacio forhend. To je ono što se desilo, to je sport - rekao je Đoković.

(VIDEO) KADA SE NOLE IZNERVIRA! Đoković besneo pa lomio reket na meču protiv Del Potra!

Novak će u subotu uveče igrati u polufinalu Rima protiv Dijega Švarcmana, dok će u eventualom finalu ići na boljeg iz duela Rafaela Nadala i Stefanosa Cicipasa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija