• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2019

20:15

(VIDEO) NOVAKU SE POKLONILI NJEGOVI NAJLJUĆI RIVALI! Kada budete videli šta su rekli Nadal i Federer ostaćete bez teksta!

Tenis

(VIDEO) NOVAKU SE POKLONILI NJEGOVI NAJLJUĆI RIVALI! Kada budete videli šta su rekli Nadal i Federer ostaćete bez teksta!

Podeli vest

Novak Đoković u sredu slavi 32. rođendan, pa su o njemu pričali njegovi najveći rivali

Najbolji igrači sveta dobili su zanimljiv zadatak - da u jednoj reči opišu prvog tenisera sveta. 

Među prvima je govorio osvajač 20 grend slem titula Rodžer Federer koji ga je opisao jednom rečju, a njegova pohvala je prilično skromna kada pogledate kako su ostali opisali Novaka.

- Težak - aludirao je Federer na strašnu borbu na terenu koju godinama vodi sa Đokovićem.

NOLE DOMINATOR! Srbin ima 53 velike titule, a evo koliko su Rafa i Rodžer imali na 32. rođendan!

Nadal nije štedeo pohvale, pa je Novaka opisao kao "nepobedivog ponekad". Drugi igrači su Srbina opisali kao "inteligentnog", neki su govorili o njegovoj "elastičnosti", dok su ga neki uporedili sa "mašinom", za Novaka su rekli i da je neverovatan. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija