• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

13:24

VREME JE ZA NOVOG "KRALJA ŠLJAKE"! Jedno je sigurno, SAMO NOVAK MOŽE DA ZAUSTAVI RAFU!

Tenis

VREME JE ZA NOVOG "KRALJA ŠLJAKE"! Jedno je sigurno, SAMO NOVAK MOŽE DA ZAUSTAVI RAFU!

Podeli vest

Robin Soderling, švedski teniser, koji je pre deset godina uspeo da na Rolan Garosu zaustavi kralja šljake Rafaela Nadala kaže da je Novak Đoković jedini koji može da zaustavi Španca na putu ka 12. trofeju Kupa musketara

Nadal je nedavno u Rimu pobedio Novaka u finalu, ali je pre toga srpski as trijumfovao u Madridu.

- Kada je zdrav, Nadal je uvek favorit na šljaci. Ali, mučio se malo sa povredom. Rodžer ima šansu, međutim Rafa i Nole su u top formi, pa su sada veći favoriti - kazao je Soderling.

Siguran je da samo jedan čovek može da zaustavi "kralja šljake" u Parizu.

- Pobedio ga je mnogo puta na šljaci, jednom u Parizu. On je možda jedini momak koji ima šansu da zaustavi Nadalu. Ako bude igrao najbolji tenis kako u finalu Melburna kada je slomio Rafu, naravno da može da ga pobedi i na šljaci - ubeđen je Šveđanin.

NOVAK SAZNAO IMENA RIVALA NA ROLAN GAROSU! Rafa ili Rodžer tek u finalu

SVE OČI UPRTE U NOVAKA, ULOG JE VELIKI! Biće najbolji SVIH VREMENA ako uradi samo JEDNU STVAR!

Bivši britanski teniser Greg Rusedski nema dilemu ko će igrati u finalu Rolan Garosa.

- Moji favoriti za Rolan Garos su Novak Đoković i Rafael Nadal. Treći favorit za titulu mi je Dominik Tim, a četvrti Stefanos Cicipas - napisao je Rusedski na Tviteru i istakao još Fabija Fonjinija i Gaela Monfisa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija