• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2019

21:19

MRAK SASEKAO JOROVIĆEVU U NALETU! Svetla se ugasila kada je Srpkinja uhvatila priključak protiv Amerikanke!

Tenis

MRAK SASEKAO JOROVIĆEVU U NALETU! Svetla se ugasila kada je Srpkinja uhvatila priključak protiv Amerikanke!

Podeli vest

Nije uspela srpska teniserka Ivana Jorović da trijumfalno startuje prvog dana Rolan Garosa pošto je posle dobijanja drugog seta za izjednačenje protiv Dženifer Brejdi pao mrak

Veliku borbu vodile su dve teniserke, prvi set dobila ja Brejdijeva nakon taj-brejka, ali je u drugom Jorovićeva uspela da se trgne i slavi rezultatom 6:4.

Baš u trenucima kada je trebalo da počne treći set, mrak je dodao gas i nadvisio se iznad Pariza, pa će duel biti nastavljen u ponedeljak.

Ukoliko slavi u prvom kolu, Jorovićeva će u drugom igrati protiv bolje iz duela Herceg - Sasnovič, koji je takođe prekinut pri rezultatu 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija