• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

15:39

(VIDEO/FOTO) ŽESTOK START NADALA! Rafa bez milosti počistio Nemca

Tenis

(VIDEO/FOTO) ŽESTOK START NADALA! Rafa bez milosti počistio Nemca

Podeli vest

Drugačije nismo ni očekivali! Rafael Nadal je počistio Nemca Janika Hafmana na startu Rolan Garosa 6:2, 6:1, 6:3 za sat i 58 minuta igre

Španac je u Parizu favorit kao i Novak Đoković, a juri 12. Kup musketara u karijeri.

Španac je odigrao meč sa pola snage, a Nemac jedino može da kaže da je protiv "kralja šljake" imao četiri brejk šanse, koje na njegovu žalost nije iskoristio. 

Foto: ap photo

 

Nemac je samo u prvom setu koliko toliko parirao Nadalu, kome je bilo potrebno 40 minuta da povede 1:0.  Morao je čak da spasava četiri brejk lopte u prvom gemu, a onda je odmah uzvratio i napravio brejk, pa i set loptu iskoristio na servis rivala.

Foto: ap photo

 

 


 
Drugi set je bio gotov za samo pola sata, Janik je uspeo da osvoji samo jedan gem, dok je Rafi u trećem delu igre bio dovojan jedan brejk da bez drame privede meč kraju.  

 

U drugom kolu Nadal čeka pobednika meča između kvalifikanata Nemca Janika Madena i Belgijanca Kimera Kopejansa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija