• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2019

21:11

ŠTA PRE GLEDATI? Trojica naših tenisera u sredu na terenu u isto vreme!

Tenis

ŠTA PRE GLEDATI? Trojica naših tenisera u sredu na terenu u isto vreme!

Podeli vest

Naši teniseri Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Filip Krajinović ovog četvrtka nastavljaju učešće na Rolan Garosu. Međutim, problem za gledaoce u Srbiji biće koga pre da prate jer će se svi naći na terenu u isto vreme

Sva trojica bi na teren trebalo da izađu u 12.30 minuta, mada termin umnogome zavisi od toga koliko će njihovi prethodnici igrati.

NOLE IMA JAKU PORUKU! Đoković otkrio tri ključna detalja za osvajanje Pariza!

Kecmanović će se sastati sa Davidom Gofanom na terenu broj 14, Krajinović će igrati sa Špancem Robertom Karbaljesom Baenom u okviru drugog meča terena broj 6, dok će Laslo Đere protiv Australijanca Alekseja Popirina igrati drugi meč programa terena broj 12.

Što se tiče dublova,  Lajović i Janko Tipsarević igraće meč prvog kola protiv kombinacije Gozales – Kureši (11 časova), dok će Aleksandra Krunić, u kombinaciji sa Ajlom Tomljanović, biti treća na terenu broj 9, protiv Viktorije Azarenke i Ešli Barti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija