• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2019

22:31

MI NISMO GENOCIDAN NAROD, NOLE NE MRZI NIKOGA! Srđan Đoković o poštovanju koje stranci imaju prema našem asu!

Tenis

MI NISMO GENOCIDAN NAROD, NOLE NE MRZI NIKOGA! Srđan Đoković o poštovanju koje stranci imaju prema našem asu!

Podeli vest

Otac našeg najboljeg tenisera Srđan Đoković dotakao se jedne jako zanimljive teme. On je govorio o tome zašto stranci mrze njegovog sina, a u isto vreme i pokazuju veliko poštovanje prema njemu

Gostujući u emisiji "Upitnik" na Radio Televiziji Srbije, Srđan Đoković je govorio kakav uticaj njegov sin ostavlja na strance.

FRANCUZI VERUJU U NOVAKA! Rafa mora da se pazi, Srbin je spreman!

To što Novak čini za Srbiju i srpski narod je nezamislivo. Neuporedivo je to šta se događa sada i pre nekih 20-ak godina kada smo prvi put počeli da odlazimo u inostranstvo. Novak je svojim odnosom prema svima pokazao da nemamo čega da se stidimo, da smo mi Srbi stari evropski narod, a ne genocidan narod - rekao je Srđan i dodao:

Stranci ga ne vole, ali ga poštuju. Poštuju ga, jer s oduševljenjem govorio odakle je. On ne mrzi druge narode. Sve oko nas smatra svojima i to je pogled na svet na koji bi svi trebalo da se ugledamo. Zato ga cene svuda, a najviše ga vole na Istoku i Kini. Novak je preteča neke druge Srbije. Borba koju on vodi sa svojim reketom i znanjem... on samo pokazuje da postoji i drugi način da ljudi shvate da smo deo evropske civilizacije - dodao je Noletov otac.

Dotakao se Srđan Đoković i Rolan Garosa koji je u toku.

Novak je sjajno raspoložen. Ima veliki motiv da osvoji ''Đoko slem'' i to će sigurno učiniti. On je uporan, uspešan, mlad i tvrdoglav. Nema razloga da ne osvoji RG. Jedan deo porodice je tamo, drugi ide uskoro i nadam se da ćemo do kraja biti tamo i da će u finalu pobediti Nadala i osvojiti RG - jasan je Srđan Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 4 godine

mi nismo ali bosanski srbi jesu uradili to sto su uradili.kakve veze ima srbija a ima cim se pravda a cemu to?ako niste niste ali jesu bosancesosu to uradili planski zna se!a sve smo im dali da rat zavrse za mesec dana.

shooster

pre 4 godine

Propagandni pretparacki liste zaboravili sta da na pisete kako je bre Srdan reko PA STO BRE DA JE NAVIJAO ZA HRVATSKU TO JE I NORMALNO pisete samo sta se vama svidi a ne istinu i samo istinu TAKVA VAN JE I VUCKOVA POLITIKA

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija