• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2019

18:11

SRBIN BIO NA IVICI PROVALIJE! Krajinović vodio 2:0, imao meč loptu, ali tek posle 4 sata igre slomio Španca!

Tenis

SRBIN BIO NA IVICI PROVALIJE! Krajinović vodio 2:0, imao meč loptu, ali tek posle 4 sata igre slomio Španca!

Podeli vest

Filip Krajinović pobedio je Španca Roberta Karbaljesa Baenu 6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6 i plasirao se u šesnaestinu finala Otvorenog prvenstva Australije posle maratona koji je trajao četiri sata i 18 minuta igre

Posle Amerikanca Frensisa Tijafoa pao je i Španac koji je u Parizu stigao u solidnoj formi, bio nadomak preokreta, ali nije se Srbin dao. Vodio je Filip 2:0, imao meč loptu u trećem setu, ali je prokockao, pa je Karbaljesa uspeo da izjednačio rezultat na 2:2, ali na i da dotuče našeg asa.

Sjajni Grk Stefanis Cicipas koji je postavljen za šestog nosica na Rolan Garosu naredni je protivnik srpskom teniseru Filipu Krajinoviću.

Krajinović je u prvom setu bio u zaostatku ali je sve brzo nadoknadio. Vezao je dva brejka i dobio set sa 6:4.

U drugom delu igre jedan i drugi teniser imali su nekoliko prilika za brejk. Krajinović je propustio svoje šanse, ali se i spasao kada je bilo teško, a onda bio najbolji kada je bilo napotrebnije. U devetom gemu uzeo servis gem rivali i dobio set sa 6:4. 

Prvi je profitirao na servis protivnika i u trećem delu igre. Međutim, Baena je ekspresno uzvratio ribrejkom. Potom je naš as imao tri šanse da napravi novi brejk, ali ih nije iskoristio. Iskupio se u 11. gemu, kada je poveo 6:5 i posle na svoj servis gem imao meč loptu. Ali, umesto da stavi tačku na meč, Filip je dozvolio Špancu novu brejk, pa je taj-brejk odlučio. Karbaljes je bez greške odigrao 13. gem, dobio treći set sa 7:6 i smanjio rezultat na 2:1.

Krajinović je totalno potonuo u četvrtom setu, iako je prvi došao do brejka i prednosti. Španac je uzvratio žestoko, u tri navrata je uzeo Srbinu servis gem i meč uveo u peti set. Na sreću, Krajinović se na vreme "sabrao". 

BIĆE ZABUŠAVANJA NA POSLU ZBOG NOVAKA! Zna se kada Srbin nastavlja pohod u Parizu!

Stigao je prvi do prednosti u odlučujućem delu igre. Ali, uzvratio je Španac, međutim, ni on nije uspeo da sačuva servis gem. Videli smo tri vezana brejka, pa je Španac izborio novi egal - 6:6. Krajinović je konačno posle četiri sata i 18 minuta igre realizovao četvrtu meč loptu za pobedu -  6:4, 6:4, 6:7, 3:6, 8:6.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija