• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

21:28 >> 18:40

ĐOKOVIĆ I LAJOVIĆ BEZ GREŠKE, KRUNIĆEVA SPORIJA OD MRAKA! Srpski teniseri bez poraza petog dana Rolan Garosa!

Tenis

ĐOKOVIĆ I LAJOVIĆ BEZ GREŠKE, KRUNIĆEVA SPORIJA OD MRAKA! Srpski teniseri bez poraza petog dana Rolan Garosa!

Podeli vest

Srpski teniseri Novak Đoković i Dušan Lajović plasirali su se u treće kolo Rolan Garosa čime su se pridružili Laslu Đereu i Filipu Krajinoviću, koji su to uspeli dan ranije

Đoković je bio bolji protiv Švajcarca Henrija Laksonena slavivši sa ubedljivih 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:3.

Set nije izgubio ni Dušan Lajović koji je protiv kvalifikanta Eliota Benšetrija za 99 minuta slavio sa 6:3, 6:3 i 6:4, pa će se u trećem kolu sastati protiv Aleksandra Zvereva.

Jedina preostala srpska teniserka u ženskoj konkurenciju Aleksdandra Krunić nije iskorisila meč loptu protiv Ukrajinke Lasje Curenko, pa je mrak prekinuo njihov duel pri rezultatu 6:6. U prva ddva seta obe teniserke su slavile u po jednom rezultatom 7:5.

Kraj

20.57 - Meč između Krunićeve i Curenko prekinut je zbog mraka pri rezultatu 6:6 u trećem setu. Nastavak će biti u petak.

20.03 - Šteta. Igraće se treći seti u duelu Aleksandre Krunić i Valerije Viktorovne Curenko pošto je rivalka naše teniserke izjednačila na 1:1 dobivši drugi set sa 7:5.

19:51 - Posle tri sata i 49 minuta igre Huan Martin Del Potro dolazi do pobede protiv Nišioke slaveći u odlučujućem petom setu sa 6:2. Argentinac se još jednom "iščupao" posle zaostatka i u trećem kolu će igrati protiv Australijanca Džordana Tompsona.

 

 

19.15 - Argentinac Huan Martin Del Potro opet je od gotovog posla napravio veresiju. Vodio je protiv Japanca Nišioke sa 2:1 i imao priliku da završi duel, ali je u četvrtom setu poražen u taj-brejki, pa će se u petom rešavati pitanje pobednika.

 

 

19.12 - Bravo za Aleksandru. Krunićeva dolazi do osvajanja prvog seta protiv Viktorovne Curenko rezultatom 7:5.

18.30 - Hrvat Borna Ćorić pobedio je Lojda Džordža Harisa i plasirao se u narednu rundu. Ukoliko savlada sledećeg rivala, a isto učini i Đoković dva dobra prijatelja će se sresti u osmini finala.

16.25 - Srpski teniser Filip Krajinović i njegov partner u dublu Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine predali su danas meč prvog kola Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu.

16.15 - Nakon Noleta i Dušan Lajović je došao do naredne feze i duela sa Aleksandrom Zverevim. Srbin je savladao Francuza Eilijoa Benšetrija sa 3:0.

15.50 - Đoković odličnom igrom stiže do trećeg kola. Prvi reket sveta nije imao mnogo problema sa Laksonenom.

15.36 - Lajović sjajnom igrom dolazi do drugog seta i sada vodi 2:0.

15.10 - Dušan Lajović stiže do prednosti od 1:0 u setovima protiv Elijoa Benšetrija.

14.59 - Italijanski teniser Salvatore Karuzo je napravio veliko iznenađenje i u drugom kolu Rolan Garosa eliminisao Žila Simona. On je na taj način olakšao posao našem Novaku Đokoviću (ako Srbin prođe Laksonena).

13.59 - Beloruska teniserka Arija Sabalenka, 11. na WTA listi, izgubila je sa 2:0 (6:4, 6:2) od američke teniserke Amande Anisimove.

13.40 - Posle mnogo borbe Tim je dobio Bublika - 3:1 (6:3, 6:7, 6:3, 7:5)

13.08 - Azarenka i Osaka igraju treći set, pa se tako odlaže i Noletov meč.

13.00 - Edmund je u trećem setu predao meč Kuevasu.

12.49 - Meč Novaka Đokovića iz gema u gem možete pratiti OVDE!

Foto: reuters

12.10 - I Novak Đoković i Dušan Lajović će na teren oko 13.00!

11.25 - Evo jednog sjajnog poena iz meča Tima i Bublika:

 

 

10.40 - Kako se Nole sprema za svoj meč pogledajte OVDE!

Foto: reuters

10.04 - Srbija će imati predstavnika i u dublu. Filip Krajinović će u Paru sa Damirom Džumhurom iz BiH igrati protiv Radživa Rama i Dža Salsburija.

10.03 - Poslednja na teren će Aleksandra Krunić čija je rivalka u drugoj rundi Lesija VIktorovna Curenko iz Ukrajine, 27. nosilac na Rolan Garosu (meč počinje oko 16.00)

10.02 - Dušan Lajović će oko 12.30 na terenu broj "7" igrati protiv domaćeg tenisera Elijoa Benšetrija koji je tek 273. reket sveta.

(VIDEO) DRUGI KORAK! Ovako se Nole sprema za nastavak JURIŠA na Rolan Garos!

10.01- Prvo će Novak Đoković izaći na teren "Suzan-Lenglen" oko 12.30, pošto na njemu prvo igraju Osaka i Azarenka, a rival će mu biti "laki luzer" Henri Laksonen.

Foto: reuters

10.00 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen Rolan Garosu, danas Srbija ima tri predstavnika u singlu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija