• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2019

09:13

(VIDEO) JEZIVA SCENA NA ROLAN GAROSU! Džumhur se srušio, jaukao od bolova, Krajinović mu pritrčao u pomoć

Tenis

(VIDEO) JEZIVA SCENA NA ROLAN GAROSU! Džumhur se srušio, jaukao od bolova, Krajinović mu pritrčao u pomoć

Podeli vest

Bosanski teniser Damir Džumhur teško je povređen u meču dublova na Rolan Garosu, koji je igrao u paru sa Filipom Krajinovićem

Srpski i bosanski teniser igrali su protiv Rama i Salisburija i vodili su sa 5:4 u prvom setu. Međutim, Džumhur se povrdio pa su morali da predaju meč. 

Džumhur se tokom jednog poena bacio, ne bi li stigao loptu, ali je snažno udario ramenom o zemlju i teško se povredio. 

Nakon pada jaukao je od bolova, a odmah mu je u pomoć pritrčao Filip Krajinović.

- Želim da vas kratko obavestim o predaji u meču parova. Dva ligamenta su pukla uz kontuziju kosti ramena nakon pada na terenu. Još je prerano reći kolika će biti pauza, ali bi mogla trajati i do 6 sedmica. Obaveštavaću vas. Hvala na podršci - napisao je Džumhur na svom Instagramu uz priložen snimak momenta kada se dogodila povreda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija