• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2019

22:13 >> 15:16

(VIDEO) SRBI SE NISU RADOVALI ŠESTOG DANA U PARIZU! Porazi hrabrog Đerea i Krunićeve, Krajinović nastavlja u subotu

Tenis

(VIDEO) SRBI SE NISU RADOVALI ŠESTOG DANA U PARIZU! Porazi hrabrog Đerea i Krunićeve, Krajinović nastavlja u subotu

Podeli vest

Šesti dan Otvorenog prvenstva Francuske nije prošao blistavo za troje srpskih tenisera koji su se takmičili u Parizu

Najpre je Aleksandra Krunić poražena posle tri seta od Ukrajinke Lesje Curenko. Srpskinja je imala meč loptu u četvrtak uveče, ali je dozvolila rivalki da se vrati u meč što je ova i iskoristila i slala sa 5:7, 7:5, 9:11.

Veoma dobar meč odigrao je Laslo Đere, koji se hrabro suprotstavio Keiju Nišikoriju, ali nije uspeo da u ključnim trenicima dođe do pobede pa je poražen sa 3:2.

Poslednji je nastupao Filip Krajinović, koji je gubio sa 2:0 usetovima protiv Stefanosa Cicipasa, ali je imao priliku da pre prekida meča zbog mraka smanji zaostaka na 2:1, međutim Grk je uzeo brejk pa će se sa 5:5 nastaviti u subotu.

Kraj dana!

22.04 - Meč između Filipa Krajinovića i Stefanosa Cicipasa prekinut je zbog mraka pri vođstvu grčkog tenisera od 2:0 i rezultatu 5:5 u trećem setu. Duel će biti nastavljen u subotu.

21.31 - Vrlo je izvesno da će i duel između Cicipasa i Krajinovića biti prekinut pre mraka. U trećem setu Srbin vodi sa 4:2 nakon oduzeta dva, nasprav Cicipasovog jednog brejka.

21.29 - Meč između Stena Vavrinke i Grigora Dimitrova prekinut je zbog mraka pri rezultatu 2:0 za Švajcarca. Vavrinka je oba seta dobio u taj-brejku.

20.40 - Cicipas stiže do brejka i u drugom setu i vodi sa 4:1 u ovom delu igre.

 

 

20.23 - Šteta. Grčki teniser Stefanos Cicipas osvaja prvi set protiv Filipa Krajinovića sa 7:5.

20.04 - Cicipas vraća brejk Krajinoviću i stiže do 4:4 u prvom setu.

19.43 - Krajinović već na startu meča stiže do brejka i vodi protiv Cicpasa sa 2:1.

1934 - Poslednji srpski predstavnik u muškoj konkurenciji Filip Krajinović počeo je duel protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

19.28 - Rafael Nadal prolazi u osminu finala nakon trijumfa protiv Davida Gofana. Španac je prva dva seta rutinski rešio u svoju korist slaveći sa 6:1 i 6:3, zatim se Belgijanac vratio u igru nakon što je dobio treći set sa 6:4, ali je u četvrtom Nadal bio u bojit i trijumfovao sa 6:3. 

 

 

17.29 - Šteta! Đere ipak neće igrati osminu finala Rolan Garosa. Srpski teniser je posle velike borbe poražen od Keija Nišikorija 4:6, 7:6 (6), 3:6, 6:4, 6:8.

17.01 - Rodžer Federer se rutinski plasirao u osminu finala savladavši sa 3:0 mladog Norvežanina Kaspera Rudea - po setovima 6:3, 6:1, 7:6 (10:8).

 

16.48 - Đere je uspeo da ispusti velikih dva brejka prednosti protiv Nišikorija i sada je 4:4 u odlučujućem setu.

16.26 - Laslo uzima još jedan brejk i vodi sa 3:0 u odlučujućem setu i samo čudo može ostaviti Nišikorija u igri.

 

16.19 - Đere uspeva da dođe do brejka već na startu petog seta. Sada ima otvoren put ka plasmanu u osminu finala!

16.07 - Bravo, Laslo! Đere je uspeo da ostane u meču i savlada Nišikorija u četvrtom setu rezultatom 6:4, pa će se u petom rešiti ko će otići u osminu finala!

15.44 - Počeo je četvrti set sa tri brejka. Dva je napravio Đere, koji je uspeo da potvrdi drugi brejk i povede sa 3:1.

15.15 - Opet Nišikori vodi u meču, dobio je treći set pošto je napravio dva brejka sa 6:3.

Foto: ap photo

Laslo Đere

14.34 - Idemoooo Đere! Laslo je bio nadomak gubitka drugog seta, ali je dobio taj-brejk sa 8:6 i set sa 7:6 , pa je rezultat u meču izjednačen 1:1.

 

 

 

13.57 - Bravo! Vratio je Đere izgubljen servis gem i smanjio rezultat na 4:3.

13.56 - Velika šteta za Aleksandru.  Nije iskoristila nekoliko šansi i na kraju je izgubila od Lesije Curenko sa 5:7, 7:5, 11:9.

13.45 - Nišikori pravi prvi brejk i vodi 3:1 u drugom setu.

13.27 - Poveo je Laslo u prvom setu, ali je Kei vezao dva brejka i dobio prvi deo igre sa 6:4.

 

 

13.15 - Šteta, Nišikori je odmah uzvratio ribrejkom i izjednačio rezultat na 3:3.

13.10 - Dušan Lajović i Janko Tipsarević plasirali su se u osminu finala dublova. Srpski teniseri savladali su Ukrajinca Denisa Molčanova i Slovaka Igora Zelenaja rezultatom 7:5, 7:6. 

13.08 - Bravo Đere! Srpski teniser je prvo u četvrtom gemu spasao brejk loptu, a potom oduzeo servis Japancu i poveo 3:2.

12.55 - Laslo Đere i Kei Nišikori su izašli na teren!

12.45 - Češka teniserka Karolina Pliškova, eliminisana je sa u 3. rundi! Od nje je bolja bila Hrvatica Petra Martić, koja je slavila sa 6:3, 6:3.

11.45 - Rodžer Federer u trećem kolu igra protiv Kaspera Ruda. Zanimljivo je da je Švajcarac davne 1999. godine igrao protiv njegovog oca Kristijana. Rodžer je tada debitovao u glavnom žrebu Rolan Garosa, a do trećeg kola stigao je Kristijan. 

Vremenska prognoza u Parizu bolja nego u Beogradu. Navijači će uživati u sjajnoj tenisu.

 

 

9.40 - Kada su u pitanju ostali mečevi, veliku pažnju privući će duel Davida Gofana i Rafaela Nadana, koji je na programu pre okršaja Krajinović - Cicipas.

 

 

9.35 - U dubl konkurenciji, od 11 časova zaigraće srpski tandem Dušan Lajović - Janko Tipsarević, u meču drugog kola protiv Ukrajinca Denisa Molčanova i Slovaka Igora Zelenaja. Na istoj šljaci "Terena 6" na kraju programa igraće Miomir Kecmanović u paru sa Norvežaninom Kasperom Rudom protiv argentinskog dubla Federiko Delbonis - Giljermo Duran.

Foto: ap photo

 

 

9.33 - Na stadionu "Filip Šatrije" Filip Krajinović će imati takođe težak posao protiv Grka Stefanosa Cicipasa, šestog na svetu.

Ovaj duel planiran je za 17 časova. Pobednik njihovog prvog međusobnog susreta igraće protiv Stena Vavrinke ili Grigora Dimitrova.

9.30Laslo Đere meć trećeg kola igra protiv Keija Niširokija. Oni će zaigrati oko 12.30 časova na "Terenu 1", nakon meča dubla koji će početi u 11 časova.

Foto: Starsportphoto

 

9.25 - Aleksandra Krunić prva će na teren. Srpkinja će završiti meč druge runde protiv Ukrajinke Lesije Curenko, jer ih je u četvrtak prekinuo mrak. Trenutni rezultat je 1:1 u setovima i 6:6 u trećem. Meč bi trebalo da počne oko 12.30.

9.20 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen Rolan Garosu. Danas Srbija ima tri predstavnika u singlu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija