• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2019

19:17

BIO SAM RĐAV POSLE AUSTRALIJAN OPENA! Novak otkrio Bekeru šta mu smeta na Rolan Garosu i da li gleda Nadalove mečeve!

Tenis

BIO SAM RĐAV POSLE AUSTRALIJAN OPENA! Novak otkrio Bekeru šta mu smeta na Rolan Garosu i da li gleda Nadalove mečeve!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dao je intervju svom nekadašnjem treneru Borisu Bekeru kome je analizirao prethodni period sezone i oscilacije koje je doživeo nakon Vimbldona

Đoković je odlično startovao na Rolan Garosu savladavši Hurberta Hurkača i Henrija Laksonena bez izgubljenog seta, ali je očigledno bilo da mu je period nakon maestralnog osvajanja Australijan open bio prilično neubedljiv.

Malo sam se mučio posle Australijan Opena i nekih šest nedelja nisam igrao, pa sam bio pomalo rđav na Indijan Velsu, u Majamiju i prve nedelje Monte Karla. Nisam mogao da pronađem pravi ritam, ali treningom na šljaci sticao sam samopouzdanje i Madrid je prošao veoma dobro, osvojio sam ga, posle toga sam imao nekoliko dugačkih mečeva u Rimu, ali je Rafa bio prejak u finalu -rekao je Đoković i doda:

- Poslednjih mesec i po dana su bili jako dobri po mene i uvek tražim vrhunac igre na Rolan Garosu. Naravno, grend slem turniri za mene nisu novitet, igram ih već dugo. U ovoj fazi karijere, samo želim da igram najbolje što mogu. Uslovi nisu idealni, tereni su sporiji, loptica manje odskače i moj protivnik je bio neko protiv koga ranije nisam igrao, što je uvek veoma opasno. Želite da počnete dobro i to sam upravo i uradio. Malo mi je opala koncentracija u drugoj rundi, ali mislim da imam iza sebe nekoliko sjajnih mečeva - naveo je prvi reket sveta.

Đoković je otrkio da ga je pobeda na Vimbldonu protiv Kevina Andersona vratila u život posle velikih teškoća na koje je nailazio.

To je moć Gren Slema, posebno Vimbldona koji je Sveti Gral tenisa. Uvek sam sanjao da osvajam taj turnir i osvojiti ga posle svih problema, operacije, velikog povratka i pronalaska sebe na terenu - to je bilo krucijalno - prodisao sam posle Vimbldona - otkrio je Đoković.

Đoković je poručio da veruje da je ova sezona ta na kojoj može da objedini sva četiri gren slema ne krijući da uvek gleda mečeve Rafaela Nadala, kad god je u mogućnosti.

Što se tiče Nadala, svi mi gledamo jedni druge kako igraju, pogotovo kada su nam mečevi različitim danima. TV imamo svuda, tako da se mečevi najboljih igrača često prate u svlačionici. Gledam Rafu, Rodžera, Zvereva, Del Potra Tima... Iako ih pratim, fokusiran sam na svoje mečeve, pošto sam uspehe protiv njih beležio na različitim podlogama i na ovom turniru znam šta je potrebno da bi se doguralo daleko. Imam veliko poštovanje za sve navedene tenisere, posebno za Rafu koji je ovde izgubio samo dva puta u celoj karijeri. Rafa je najveća prepreka Pariza - naveo je Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija