• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2019

13:37

FILIP DOBRO NAMUČIO CICIPASA! Grk slomio borbenog Krajinovića!

Tenis

FILIP DOBRO NAMUČIO CICIPASA! Grk slomio borbenog Krajinovića!

Podeli vest

Filip Krajinović poražen je u trećem kolu Rolan Garosa od Grka Stefanosa Cicipasa sa 7:5, 6:3, 6:7, 7:6

Imao je srpski teniser svoje šanse u meču sa šestim teniserom sveta. Da ih je koristio možda bi ishod meča bio drugačiji, jer je u nekoliko navrata kada je trebalo da dotuče rivala, on vraćao Grčka u život.

Meča između  Krajinovića i Cicipasa prekinut je petak zbog mraka pri vođstvu grčkog tenisera od 2:0 u setovima (7:5, 6:3) i 5:5 u trećem setu.

Krajinović ima za čime da žali. U prvom setu je ispustio brejk prednosti, a u trećem velikih 5:2 u gemovima. Imao je srpski teniser i dve set lopte. Ipak, šesti teniser planete uspeo je da se izvuče i dođe do egala pre nego što je meč prekinut. 

Ali, raspoloženiji je Filip bio u subotu. Jedan i drugi su nakon povratka na teren bez problema uzeli svoje sersvi gemove, pa je taj-brejk odlučio kome ide treći set. Grk je savršeno počeo, poveo je 3:0. Ipak, Filp je uzvratio istom merom, potom dobio taj-brejk i set sa 7:6, pa je smanjio rezultat na 2:1.

U trećem setu naš teniser je sa dva brejka stekao prednost od 4:3. Međutim, serijom grešaka je umalo vratio Grka u set, ali spasio je tri brejk lopte poveo 5:3. Ipak, sve je uprskao i Grk se vratio u set i izjednačio na 5:5, pa je i ovaj set odlučen u taj-brejku.

Žestoku bitku vodili su u odlučujućem gemu, imao je Filip set loptu, ali šansu kao i u većem delu meča nije iskoristio, pa je Grk realizovao meč loptu poslu za pobedu od 3:1.

U narednom kolu Cicipasa čeka bolji iz duela Bugarina Gregora Dimitrova i Švajcarca Stena Vavrinke, koji je takođe prekinut zbog mraka pri rezultatu 7:6 (7:5), 7:6 (7:4).

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija