• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2019

17:02

OD KIŠE NAPRAVILI OZBILJAN BIZNIS! Ne biste verovali koliko su kišobrani na Rolan Garosu!

Tenis

OD KIŠE NAPRAVILI OZBILJAN BIZNIS! Ne biste verovali koliko su kišobrani na Rolan Garosu!

Podeli vest

Nije neka novost da program na Rolan Garosu remeti kiša. Često se prethodnih godina dešavalo da zbog padavina mečevi budu pomerani čak i dan kasnije što je slučaj ove sezone, ali su trgovci ti koji znaju kako da profitiraju

Kako je krenulo, dan zakazan za nastavak četvrtfinalnih borbi neće ni početi na šljaci u Parizu. Kiša remeti planove tenisera, ali i organizatora pa nije isključeno da igrači uopšte ni ne izađu na teren.

(VIDEO) OBEZBEĐENJE U PARIZU! Rafu čuvaju dva telohranitelja, ništa ne može da im promakne!

Ipak, svako traži način kako da iz neke situacije profitira pa tako i trgovci na Rolan Garosu koji su se na vreme opremili kišobranima i kabanicama. Ukoliko ne želite da pokisnete moraće se ozbiljno isprsiti.

Ukoliko želite da se kišobranom zaštitite od padavina trebaće vam od 45 do 60 evra, što priznaćete nije malo. Ipak, postoji i jeftinija varijanta, a to je kabanica za koju prodavci traže 15 evra.

Dakle, na vama je izbor ili ćete biti "cicija" i pokisnuti ili izvaditi pozamašnu svotu novca za "rekvizit".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija