• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

14:27

IGRAM GOLF, NE OSEĆAM BOL, ŠETNJA PSA JE UŽIVANJE! Marej neće patiti ako se ne vrati tenisu!

Tenis

IGRAM GOLF, NE OSEĆAM BOL, ŠETNJA PSA JE UŽIVANJE! Marej neće patiti ako se ne vrati tenisu!

Podeli vest

Nekada prvi teniser sveta Endi Marej kaže da mu pobede neće biti prvi motiv ukoliko uspe da se vrati takmičenjima

Posle operacija kuka, na teren će se vratiti uz podršku Felisijana Lopesa, sa kojim će igrati u dublu na turniru u Kvinsu.

- Igrao sam golf i nisam osećao bol. Čak mi je i šetnja psa postala uživanje, s obzirom na to koliko me je fizički mučila prethodnih godina -  kazao je Marej.

- Dok sam se oporavljao od operacije, tenis mi je bio najvažnija stvar. Samo sam želeo da se vratim na teren. Sada kada ne osećam bol i kada sam počeo da se bavim i drugim stvarima, prilično sam opušten u vezi sa tim hoću li se vratiti ili ne. Lepo bi bilo kada bih se ponovo takmičio, ali je u redu i ako ne uspem.

Britanac je poslednji meč na Turu odigrao u januaru na Australijan openu, kada ga je u prvom kolu u pet setova eliminisao Roberto Bautista-Agut.

- Ako je meč u Australiji bio moj poslednji, onda sam se oprostio na fantastičan način. Meč je bio odličan, atmosfera savršena. Shvatio sam u međuvremenu da nije bitno da uvek pobeđuješ, već da uvek daješ svoj maksimum. Ha sam to u Melburnu i vratio. Ako se vratim, drugačije ću gledati na sve stvari nego što sam to radio tokom većeg dela svoje karijere. Želim da više uživam.

Britanac je otkrio i da su mu tokom oporavka ostali teniseri pružali podršku.

- Bio je to vrlo težak period za mene jer nisam mogao ni da pretpostavim šta će da se dogodi. Ostali igrači su mi pružili podršku i to je lepo. Nisam naročito blizak sa njima, ali sam dobio nekoliko poruka od Federera, Vavrinke, jednu ili dve od Nadala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija