• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

13.06.2019

00:10

JOKIĆ MU PREUZEO SVU SLAVU! Krajinović priznao da u Somboru nije najomiljeniji!

Tenis

JOKIĆ MU PREUZEO SVU SLAVU! Krajinović priznao da u Somboru nije najomiljeniji!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović rekao je da je ponosan na svog sugrađanina Nikolu Jokića, koji je imao izvrsnu sezonu u dresu Denver Nagetsa

Krajinović i Jokić su iz Sombora, a kako je kroz šalu rekao srpski teniser, Nikola mu je preuzeo veoma važnu titulu.

Nikola i ja se odlično poznajemo, on je malo mlađi nod mene, Sombor je mala sredina i svaka mu čast na svemu. Jako sam ponosan na njega i kada negde čujem da imamo jednog Jokića iz Sombora, ili kad vidim neki naslov gde se pominje da je Somborac, stvarno mi je lepo. Želim mu sve najbolje. Nisam ga sreo ove godine, trenutno je u Somboru, tako su mi rekli drugari, ali lep je čuti za njega. Šta da kažem, Nikola mi je uzeo titulu kralja Sombora - rekao je Krajinović u  intervjuu koji je dao na druženju u "Teniskoj akademiji Tipsarević".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija