• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2019

17:24

(FOTO) DRŽAO JE 15 DANA U ŠTEKU! Sujeverni Nadal nije objavljivao napravljenu fotografiju sve dok nije osvojio Rolan Garos

Tenis

(FOTO) DRŽAO JE 15 DANA U ŠTEKU! Sujeverni Nadal nije objavljivao napravljenu fotografiju sve dok nije osvojio Rolan Garos

Podeli vest

Rafael Nadal je u Parizu osvojio svoju 12. titulu na Rolan Garosu i time je nastavio da obara sopstveni rekord po broju pehara na Otvorenom prvenstvu Francuske, ali je nedugo nakon toga ponovo pokazao da spada u veoma sujeverne ljude

Španac je u finalu savladao Dominika Tima i tako došao do ukupno 18. titule na grend slemovima.

Nadal je imao dobar predosećaj u Parizu, a to dokazuje i fotografija koju je zabeležio pred sam početak turnira, a koju zbog sujeverja nije želeo da objavljuje pre nego što se Rolan Garos završi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The picture that had to wait 15 days since we took it ?. My seat this 2019 in @rolandgarros ????

Објава коју дели Rafa Nadal (@rafaelnadal) дана 12. Јун 2019. у 11:44 PDT

 

On je uz fotografiju stolice sa brojem 12 na stadionu "Filip Šatrije" objavio i prigodan opis.

- Fotografija je morala da čeka 15 dana od trenutka kada smo je napravili. Moje sedište na Rolan Garosu - napisao je Nadal uz fotografiju sedišta broj 12 na tribinama Šatrijea.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija