• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2019

17:24

FEDERER SE SVETI ĐOKOVIĆU! Nema Novaka na Lejver kupu ove godine!

Tenis

FEDERER SE SVETI ĐOKOVIĆU! Nema Novaka na Lejver kupu ove godine!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković neće ove godine učestvovati na Lejver Kupu, na kome je bio jedan od članova tima Evrope, sa Rodžerom Federerom prošle sezone

Dominik Tim, Aleksander Zverev i Fabio Fonjini pridružiće se Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federer u "Timu Evrope" na ovogodišnjem Lejver kupu koji se održava u septembru u Ženevi. 

Izgleda da Federer, koji je najzaslužniji za osnivanje Lejver kupa, nije zaboravio Đokoviću, što je kao predsednik Saveta igrača bio za smenu doskorašnjeg prvog čoveka ATP Krisa Kermonda. Podsećanja radi, Švajcarac je čak bio malo i ljut na Srbina, jer ga navodno nije pozvao i konsultovao oko svega.

NOVAK ŠOKIRAN, ALI NIJE OSTAO BEZ TEKSTA! Sraman potez Italijana, evo šta su uradili zbog Rodžera!

Selektor Tima Evrope je Bjern Borg, a Tim Sveta predvodi Džon Mekinro, koji će narednih nedelja saopštiti imena u svojoj ekipi. 

ZVEREV BAŠ IMA PETLJU, PRETI ĐOKOVIĆU: Biću prvi do kraja godine!

Treće izdanje Lejver kupa održaće se u Ženevi od 20. do 22. septembra.

- Za mene je neverovatno iskustvo bilo u Pragu 2017, kada sam bio deo Tima Evrope, jedinstven je osećaj biti u istoj ekipi sa igračima sa kojima se inače boriš. U Pragu 2017. godine Rodžer i Rafa navijali su za mene i davali mi taktiku za moje mečeve. Radujem se novom iskustvu na Lejver kupu - rekao je oduševljeno Tim.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
očekivano

pre 4 godine

Ne radi se ovdje o nikakvoj Federerovoj osveti.Novak nije ni zaslužio da bude u sastavu Tima Evrope ,jer je prošle godine bio naslabiji na turniru izgubivši meč u singlu i u dublu .Za razliku od drugih , on je zapravo ,otaljavao mečeve ,a publika ,koja je platila skupe karte nije zadovoljna takvom pristupu igri.

objektivno

pre 4 godine

Ne treba ni da bude.Prošle godine bio nalošiji na Lejver kupu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija