• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2019

11:56

ĐOKOVIĆ JE DOSADAN! Cicipas rekao što niko ne sme, smučila mu se DOMINACIJA "velike trojke"!

Tenis

ĐOKOVIĆ JE DOSADAN! Cicipas rekao što niko ne sme, smučila mu se DOMINACIJA "velike trojke"!

Podeli vest

Mladi grčki teniser Stefanos Cicipas bez dlake na jeziku kaže da su mu se smučili Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Dečko je samo bio iskren, jer je velika trojka toliko dominantna i nedodirljiva da joj nove gerancije ne mogu ništa. Po svemu sudeći ne nameravaju skoro u penziju, a to znači da će mladi teško do trofeja u trona. Cicipas je rekao ono što si misle a ne smeju da kaži. 

- Biću iskrenhoću da vidim nešto drugačije ove godine. Nadam se da mogu ja da budem taj koji će promeniti stvari, ali generalno smatram da je dobro da sport poput ovog ima neke promene s vremena na vreme - kazao je Cicipas, prenosi Dejli mejl.

BIO SAM SLOMLJEN, UMORAN, U BOLOVIMA, UPAO SAM U RUPU...Emotivna ispovest Novaka Đokovića: Jelena me je izlečila!

Foto: reuters

 

Grku je dosta dominacije Đokovića, Nadala i Federera.

- Dosadno je kada gledaš Novaka, Rafu i Rodžera da pobeđuju sve vreme. Sami smo kao generacija novih tenisera odgovorni. Moramo da radimo i verujemo u sopstvene mogućnosti. Možemo da se pojavimo sa nečim novim, najboljom igrom koja će ih pobediti. Ali pitanje je karaktera i odgovornosti za ono što radiš na terenu - istakao je Cicipas.

Foto: Reuters

 

ĐOKOVIĆ JE NEDODIRLJIV! Srbin i dalje vlada tenisom, počeo 256. nedelju na tronu!

Dotakao se odgovornosti koja ga često nervira kada su njegove mlade kolege u pitanju.

- Neki ljudi jednostavno neće da se zauzmu za sebe, izađu napolje i kažu: Prebrodiću sve nevolje, pobediću te momke, osećam da to mogu! Ako neko od naše mlade generacije zaista veruje u to, onda sigurno očekujte velike stvari. Nadam se da će tako nešto doći već na Vimbldonu - dodao je Cicipas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
svasta

pre 4 godine

nisu politicari da ih menjaju. tim koji dobija se ne manje dok ne uzgubi. Budi jedan od njih! Moze da ih pobedi ili da ih onesposobi sramno kao sto su Moniku Seleš. Dosadni ste vi sto niste bolji od njih. Kad sam videla kako lepo cvece uzgajaju profesionalci prestala sam time da se bavim.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija