• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

14:05

(VIDEO) NAJBOLJI TENISER SVETA U BEOGRADU! Nole ne krije da napada Vimbldon, otkrio koliko je patio posle poraza u Parizu!

Tenis

(VIDEO) NAJBOLJI TENISER SVETA U BEOGRADU! Nole ne krije da napada Vimbldon, otkrio koliko je patio posle poraza u Parizu!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta se polako sprema za Vimbldon, trenirao je u Beogradu, a onda je govorio i za medije

Nole posle Rolan Garosa nije izlazio na teren. Rešio je da odmori do Vimbldona. Sada je u Beogradu, sprema se za ovaj veliki turnir, a jedan od treninga bio je otvoren za medije.

- Uvek imam najviše ciljeve, nije to tajna, pa ni sada nije drugačije. Na vrhu sam ATP liste, branilac sam titule i nadam se da ću dogurati do kraja. Jedno su očekivanja, drugo realnost da tako kažem, i trudiću se da se što bolje pripremim - rekao je Ðoković na terenu Teniske akademije Tipsarević na Zvezdari.

Ðoković, koji je odlučio da propusti turnire na travi pre Vimbldona, kaže da će imati dva egzibiciona meča u blizini Londona.

ODGOVOR KIRJOSU! Nole na uvrede uzvratio šmekerski: Milslim da nije loš momak, hteo sam da mu pomognem!


- Jako je bitno da se spremim za travu, specifična je i potrebno je vreme da se prilagodim - poručio je srpski as.

Na pitanje koliko je patio posle poraza u polufinalu Rolan Garosa, Novak je odgovorio kao iz topa.

- Samo jedno veče - jasan je Đoković.

Novak je rešio i da se našali sa Jankom Tipsarevićem.

Besplatno koristim termine. On je moj idol, a ja za uzvrat se slikam i dajem autograme. Samo da mi da da besplatno treniram.

Ðoković, koji je odlučio da propusti turnire na travi pre Vimbldona, kaže da će imati dva egzibiciona meča u blizini Londona.

- Jako je bitno da se spremim za travu, specifična je i potrebno je vreme da se prilagldim", poručio je srpski as i obrazložio zašto propušta nastup u Kvinsu, gde je prošle godine stigao do finala.

Nastavio je u istom ritmu.

- Situacija je drugačija nego prošle godine, nisam imao puno mečeva tada u prvom delu sezone i onda sam zato igrao u Kvinsu. Sada sam zbog duge sezone na šljaci ipak odlučio da preskočim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija