• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2019

17:25

U ELEMENTU! Federer: Ponovo se osećam mlado!

Tenis

U ELEMENTU! Federer: Ponovo se osećam mlado!

Podeli vest

Rodžer Federer je ponovo slavio na turniru u Haleu! On je stigao do svoje 10. titule na ovom nadmetanju, a posle finala rešio je i da se našali

- Ponovo se osećam mlado. Napunio sam 10 pre mojih ćerki, kojima je rođendan u julu. Bilo kako bilo, već sutra ću se osećati staro - našalio se Federer.

On je nastavio u istom ritmu.

Osećam se vrlo dobro. Tek kada se sve završilo osetio sam da sam došao do pobede. Nisam ni jednog momenta zapravo zamišljao da će do toga doći.

KAKAV BI TO SPEKTAKL BIO! Federer i Đoković tek u finalu Vimbldona!

Federer se osvrnuo i na pripremu za Vimbldon.

- Prvo želim da uživam u ovom uspehu. Uzeću nekoliko slobodnih dana. Pričaću i sa timom da vidim da li i oni žele isto. Svestan sam da posle dobrog rezultata u Haleu obično budem uspešan i na Vimbldonu. Tako da se osećam vrlo dobro. Dokazao sam da i u ovim godinama mogu da odigram pet mečeva u šest dana - zaključio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija