• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2019

07:47

"TEŠKO JE BITI ISKREN"! Nadal pobesneo zbog pravila na Vimbldonu, Nole mu sve objasnio!

Tenis

"TEŠKO JE BITI ISKREN"! Nadal pobesneo zbog pravila na Vimbldonu, Nole mu sve objasnio!

Podeli vest

Rafa Nadal je baš besan... Rodžer Federer će biti drugi nosilac na Vimbldonu, a to je baš naljutilo Španca. Povodom cele zbrke oglasio se i Novak Đoković

- To su njihova pravila i moramo ih poštovati iako je to malo začuđujuće. Rodžer je jedan od najboljih tenisera ikada na Vimbldonu, ima najviše titula ovde i ako neko zaslužuje povlastice to je on. Istovremeno, Nadal je taj od koga Rodžer preuzima tu poziciju drugog nosioca, tako da je teško biti iskren - rekao je Novak Đoković.

SADA JE PAO NAJNIŽE! Bivši Novakov trener zbog dugova prodaje i ČARAPE!

Vimbldon počinje 1. i završava se 14. jula. Lista nosilaca zvanično će biti objavljena u sredu 26. juna, a jasno je da Novak neće moći da igra sa Federerom do finala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija